SteelSeries Apex Pro alınır mı?

Klavyeden memnun musun? Tavsiye eder misin?

Yani şua anda en ucuz fiyatı 2000TL. Ben 1500TL iken almıştım. Sadece tek sıkıntısı bana göre "delete" tuşunda yay sesi geliyor. 100 milyon tıklama ömrü (genelde diğer klavyelerde 50 milyon var) ve kendi ayarlanabilir Omni Switch'i var. Uzu süre götürülebilecek bir klavye. Zaten yazılım desteği de var. Bütçeniz var ise alabilirsiniz. Sorunuz var ise sorabilirsiniz.

Yani şua anda en ucuz fiyatı 2000TL. Ben 1500TL iken almıştım. Sadece tek sıkıntısı bana göre "delete" tuşunda yay sesi geliyor. 100 milyon tıklama ömrü (genelde diğer klavyelerde 50 milyon var) ve kendi ayarlanabilir Omni Switch'i var. Uzu süre götürülebilecek bir klavye. Zaten yazılım desteği de var. Bütçeniz var ise alabilirsiniz. Sorunuz var ise sorabilirsiniz.
1750 tl ye amazon türkiyeden aldım biraz önce, acaba 3 4 ay daha bekleyip büyük cuma indirimlerinde mi aldam diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı