SteelSeries Apex Pro analog kontrol destekliyor mu?

Dr.Aequitas

Kilopat
Katılım
15 Ekim 2014
Mesajlar
1.477
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu klavyeyi kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Analog tuş basışını destekliyor mu?
Örneğin wasd tuşlarına az bastığımızda oyundaki karakterimiz yavaş hareket edecek, çok bastığımızda hızlı hareket edecek, kontrolcülerin analog çubukları gibi.

@dinkulturuogretmeni klavyeye sahipmişsiniz sanırım. Biliyor musunuz bu özelliği destekliyor mu? Klavyeden memnun musunuz? Nereden aldınız? Şu anda büyük mağazalarda ciddi yüksek bir fiyattan satılıyor. Ara ara indirime girer mi acaba?

@Master225 sizde de var sanırım bu klavye.
 
Son düzenleme:
Örnek veriyorum A tuşu. A tuşuna basış hassasiyetinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz. Daha açık şöyle söyleyim: Çok hassas ya da membran klavyeler gibi güç uygulayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Diğer taraftan, A tuşunu hassas bastığınızda ya da güçlü bastığınızda ona göre aksiyon aldırabilirsiniz. Her tuşa iki farklı atama yapabiliyorsunuz fakat dediğiniz pedal sistemi nasıl uygulanır onu bilmiyorum. Aşağıya programın ekran görüntüsünü atmaya çalışacağım, belki yardımı olur.

Nereden aldım? = 22.03.2023 tarihinde ITOPYA.com üzerinden 2.700 liraya almışım.

Memnun muyum? = Apex 9 TKL'den geçiş yaptım. Açıkçası OLED ekran(zamanla yanma yapabiliyormuş) güzel geliyor. Apex 9'a göre artıları yukarıda saydığım özellikler ve bilek desteği olması. Klavyeden çok memnunum.

İndirime girer mi? = Bazı ürünler zaman zaman indirime girebiliyor fakat kur muhabbetinden dolayı ben tavsiye veremem. 2.300 TL'ye Apex 9 TKL alıp incelemesini yapmıştım burada. Onu iade edip 300 daha verip Apex Pro TKL alıp klavye mevzusunu kendi adıma kapattım. SteelSeries ürünler arada güzel indirimler alabiliyor.

1.jpg


2.jpg


Bu özellikle hiç işim olmadığı için faydalı olamadım kusura bakmayın. Başka sorularınız varsa yine alırım.
 
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Apex Pro aldım, umarım Türkçe karakterler konusunda sorun yaşamam.
Siz bu tuşlar için bir çözüm yolu buldunuz mu yoksa o şekilde mi kullanıyorsunuz?
 
Klavyede tuşlara hemen hiç bakmam ama üstteki sayı tuşlarının yanındaki semobller konusunda zaman zaman ikilemde kalabilirim diye endişe ediyorum. Bir şekilde çözülecek artık, yapacak bir şey yok.

Bu arada klavyenin dillerini inceledim, almanca versiyonda Ö ve Ü harfleri var, ayrıca bahsettiğim tuşlardaki simgeler UK klavyeye göre bizimkine daha çok benziyor. Almanca versiyonunu bulabilirsem onunla değiştirmeyi planlıyorum.
 
Son çare olarak tuş seti bulabilirseniz alıp değiştirebilirsiniz. Şahsi fikrim kullanmaya başlayınca ihtiyaç olmadığını anlarsınız. İyi günlerde kullanın.
 

Geri
Yukarı