SteelSeries Apex Pro Mini vs Razer Huntsman V3 Pro Mini

Bir arkadaşım alacak hangisi daha iyidir? daha iyisi varsa önerebilirsiniz. Fiyatı önemli değil.
Maksimum teknik avantaj istiyorsan ve analog kontrole önem veriyorsan Razer Huntsman V3 Pro Mini. FPS oyunlar için önerilebilir 8000hz düşük gecikmeli çünkü.Daha akıcı hareket algısı — örneğin karakterin yürüyüş hızını basma kuvvetine göre değiştirmek mümkün (analog kontrol).

Daha esnek, kişiselleştirilebilir ve biraz daha “her işe uygun” bir klavye istiyorsan SteelSeries Apex Pro Mini tercih edebilirsin.
Ama bana sorarsan o fiyatlara daha iyi klavye alabilirsin

Maksimum teknik avantaj istiyorsan ve analog kontrole önem veriyorsan Razer Huntsman V3 Pro Mini. FPS oyunlar için önerilebilir 8000hz düşük gecikmeli çünkü.Daha akıcı hareket algısı — örneğin karakterin yürüyüş hızını basma kuvvetine göre değiştirmek mümkün (analog kontrol).

Daha esnek, kişiselleştirilebilir ve biraz daha “her işe uygun” bir klavye istiyorsan SteelSeries Apex Pro Mini tercih edebilirsin.
Ama bana sorarsan o fiyatlara daha iyi klavye alabilirsin
Huntsman v3 pro sadece 1000 hz, ikisindede hotswap özelliği yok. Wraithtaki atk rs7 daha mantıklı

Maksimum teknik avantaj istiyorsan ve analog kontrole önem veriyorsan Razer Huntsman V3 Pro Mini. FPS oyunlar için önerilebilir 8000Hz düşük gecikmeli çünkü. Daha akıcı hareket algısı — örneğin karakterin yürüyüş hızını basma kuvvetine göre değiştirmek mümkün (analog kontrol).

Ama bana sorarsan o fiyatlara daha iyi klavye alabilirsin.

Önerirseniz mesut olurum hocam.

Huntsman v3 pro sadece 1000 hz, ikisindede hotswap özelliği yok. Wraithtaki atk rs7 daha mantıklı

Bu nasıldır hocam?

Bu üründe çok büyük indirim var şuan o fiyatlara hem görsel olarak hem özellik olarak bu önerilere bakabilirsin

Önerirseniz mesut olurum hocam.

Bu nasıldır hocam?
Air60'da çok iyi bir klavye ama oyun için çok ufak ( Bana göre ).

Bu üründe çok büyük indirim var şu an o fiyatlara hem görsel olarak hem özellik olarak bu önerilere bakabilirsin.

Air60'da çok iyi bir klavye ama oyun için çok ufak ( bana göre ).

Hocam fiyatı önemli değil siz hangisi en iyisiyse onu söyleyin.

Hocam fiyatı önemli değil siz hangisi en iyisiyse onu söyleyin.
Kırmızı elmamı , yeşil elmamı gibi oldu hocam bu biraz tercih zevk meselesi air60 evet çok iyi klavye ama görsel olarak yakın özelliklerde hemde görsel olarak göze hitap etsin istersen ayrıca %24 inidirm uygulamışlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı