SteelSeries Apex Pro "R" tuşunun LED'i farklı yanıyor

Daha fazla  
Merhaba. Klavyemin diğer tuşları "R" tuşuna göre farklı yanıyor. Mesela alttaki resimdeki gibi yanıyor. Diğer renklerde ise o renkin koyu hali oluyor. Daha bugün oldu. Acaba LED mi bozuldu? SteelSeries Engine 3 uygulamasını kaldırıp tekrar indirdim ama sorun çözülmedi. Garanti süresi devam etmekte.

Yaptım ama düzelmedi.
aynı durum bendede vardı teknosadan pro tkl aldım bir adet tuş led fark renkti 1 aydan fazla ugraştım tekonosaya git gel para iadesi istemedim indirimde aldım teknosa birebir değişti stok bulmak zordu sarıyerdeki desi servis ulaşılması zor bilgi vermiyorlar vs. bir kaç çözüm arasında bu resetleme vardı olmamıştı bendede

Merhaba. Klavyemin diğer tuşları "R" tuşuna göre farklı yanıyor. Mesela alttaki resimdeki gibi yanıyor. Diğer renklerde ise o renkin koyu hali oluyor. Daha bugün oldu. Acaba LED mi bozuldu? SteelSeries Engine 3 uygulamasını kaldırıp tekrar indirdim ama sorun çözülmedi. Garanti süresi devam etmekte.
Merhaba, 3-4 gün önce aynısı bende de oldu. "6" tuşu diğer tuşlardan bağımsız renkte yanıyor. Siz ne yaptınız, çözüm buldunuz mu?

Son düzenleme:
Merhaba, 3-4 gün önce aynısı bende de oldu. "6" tuşu diğer tuşlardan bağımsız renkte yanıyor. Siz ne yaptınız, çözüm buldunuz mu?
Maalesef sadece 'R' tuşunda olan sorun diğer tuşlardada aynı sorun oluşmaya başladı. 10'dan fazla tuşta bazı renkler yanmamakta. Garanti süreciniz devam ediyorsa garantiye göndermekten çare yok gibi duruyor. Benim garanti dolduğu için gönderemedim. Böyle idare etmeye çalışıyorum.

Maalesef sadece 'R' tuşunda olan sorun diğer tuşlardada aynı sorun oluşmaya başladı. 10'dan fazla tuşta bazı renkler yanmamakta. Garanti süreciniz devam ediyorsa garantiye göndermekten çare yok gibi duruyor. Benim garanti dolduğu için gönderemedim. Böyle idare etmeye çalışıyorum.
Anladım, teşekkür ederim. Reddit'de de biraz araştırdımda birçok kullanıcıda da aynı sorun meydana gelmiş. Ledlerin bozulması muhtemelen klavyenin kronik sorunu. Benim 1 hafta sonra tam 1 yılı dolmuş olacak. İtopyaya bugün durumu bildirmek için mail attım. Sizin 2 yıldan fazla mı oldu? Yoksa daha kısa süreli garantisi mi vardı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı