SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) mekanik kablosuz klavye alınır mı?

2.4GHz Dongle'ı yoksa zaten çalışmaz. Sadece Bluetooth ile çalışır yani çok daha yavaş olur bağlantı. Ve alınmaz. Klavyede 87 tuş var ama 26 tuş kırmızı switch yani omnipoint 2.0 değil. Başka klavyelere yönelebilirsiniz.

Düzenleme: Apex Pro TKL 2023 modelinde çok sorun yaşayan gördüm yani garantiyle uraşırsınız yaşanırsa böyle bir sorun.

2.4GHz Dongle'ı yoksa zaten çalışmaz. Sadece Bluetooth ile çalışır yani çok daha yavaş olur bağlantı. Ve alınmaz. Klavyede 87 tuş var ama 26 tuş kırmızı switch yani omnipoint 2.0 değil. Başka klavyelere yönelebilirsiniz.

Düzenleme: Apex Pro TKL 2023 modelinde çok sorun yaşayan gördüm yani garantiyle uraşırsınız yaşanırsa böyle bir sorun.

Ne alabilirim peki çoğu kişi en iyi klavye bu model demişti 8K'lık bir klavye nasıl kötü oluyor SteelSeries gibi bir marka bir de...

Ne alabilirim peki çoğu kişi en iyi klavye bu model demişti 8K'lık bir klavye nasıl kötü oluyor SteelSeries gibi bir marka bir de...
Basma hissiyatı, ses falan çok kötü o modelde. Önerilerim:

ATK75: VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)

Wraith W75: Wraith W75 Analog Klavye [Founder's Edition]

Kablosuz bakıyorsanız

Basma hissiyatı, ses falan çok kötü o modelde. Önerilerim:

ATK75: VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)

Wraith W75: Wraith W75 Analog Klavye [Founder's Edition]

Kablosuz bakıyorsanız

Basma hissiyatı ses dışında özellik olarak tepki süresi VS bunlar SteelSeries'den önde mi?
Bana bunların tipi 2007 yılı Microsoft klavyeyi hatırlattı üst seviye sistem aldım klavyenin de biraz yakışıklı olsa iyi olur :D

Basma hissiyatı ses dışında özellik olarak tepki süresi VS bunlar SteelSeries'den önde mi?
Bana bunların tipi 2007 yılı Microsoft klavyeyi hatırlattı üst seviye sistem aldım klavyenin de biraz yakışıklı olsa iyi olur :D
Wraith W75 Apex Pro'dan daha hızlıdır ama diğerlerini bilemem. Zaten Omnipoint 2.0 tepki süresi bir tuş ile 0.7ms 1'den daha fazla tuş için 2ms.

Ama kablosuz Apex Pro TKL ise daha yavaştır 0.7Ms'den. Fazla fark etmiyor, gerçekten.

O model kronik hocam asla tavsiye etmem onun yerine Apex 9 serisi veya Pro mini bakılmalıdır eger SteelSeries'den gidilecekse.

Hocam bazı hatalarınız var, öncelikle Apex 9 serisinde manyetik switchler yok yani konuyu açan arkadaşımız aynı özelliklerden yararlanamaz. Ve Apex Pro Mini'de de aynı problemler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı