SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) mekanik kablosuz klavye alınır mı?

Hocam bazı hatalarınız var, öncelikle Apex 9 serisinde manyetik switchler yok yani konuyu açan arkadaşımız aynı özelliklerden yararlanamaz. Ve Apex Pro Mini'de de aynı problemler var.

Hocam Apex Pro mini almayı dusunuyorum cok ovduler ondan demistim iyi klavye midir?

Son düzenleme:
Yok hocam o tarzları hiç begenmiyorum neden Apex'in en iyi klavyelerinden biri aslında. onun yerine apex 9 tkl alınırmı
Apex pro mini iyi klavye ama sesi ve basma hissiyatı kötü. ATK68 onlardan daha iyi. Apex 9 TKL ile Apex Pro TKL arasında fazla bir fark yok. Sadece manyetik switchler yok.

ATK68, ATK75 ya da Wraith W75 bakabilirsiniz.

Apex pro mini iyi klavye ama sesi ve basma hissiyatı kötü. ATK68 onlardan daha iyi. Apex 9 TKL ile Apex Pro TKL arasında fazla bir fark yok. Sadece manyetik switchler yok.

ATK68, ATK75 ya da Wraith W75 bakabilirsiniz.
Hocam bitek W75 guzel gibi ama yazılımı cok kotu denilmis

Hocam bitek W75 guzel gibi ama yazılımı cok kotu denilmis
Yazılımı problemli değil ama yazılımı şu an placeholder olarak kullanılıyor, yani geçici bir süreliğine yazılım böyle görünecek. Siz inceleme videolarından yazılımını inceleyebilirsiniz. Alınır, mükemmel bir klavye ama ben 2 nedenle almadım.

1. Transparan kasası olan klavyeleri sevmiyorum
2. Laptop kullandığım için %75'lik klavyeler bana alan bırakmıyor.

Yazılımı problemli değil ama yazılımı şu an placeholder olarak kullanılıyor, yani geçici bir süreliğine yazılım böyle görünecek. Siz inceleme videolarından yazılımını inceleyebilirsiniz. Alınır, mükemmel bir klavye ama ben 2 nedenle almadım.

1. transparan kasası olan klavyeleri sevmiyorum.
2. laptop kullandığım için %75'lik klavyeler bana alan bırakmıyor.

Bende de laptop var hocam ondan Custom tarzı klavye hiç sevmem Apex 9 TKL veya Apex Pro mini sordum hocam ne almalıyım mini de tuslar cok mu kucuk 2 tusa birden basma falan olur mu acaba?

Bende de laptop var hocam ondan Custom tarzı klavye hiç sevmem Apex 9 TKL veya Apex Pro mini sordum hocam ne almalıyım mini de tuslar cok mu kucuk 2 tusa birden basma falan olur mu acaba?
Tuşlar çok küçük değil. Sadece numpad, f tuşları vb. yok. Ama yinede Apex 9 TKL ya da Apex Pro mini önermem. Sizin için en uygunu ATK68.

Ama sizin kararınıza bırakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı