Bu iki klavye arasında kaldım, uzaktan gördüğüm kadar kendime göre yorumlayacak olursam;
K95 Platinum MX Speed, üstteki RGB'si çok hoşuma gitti ve Türkçe Q bu güzel bir özellik ve klavyeden çıkan kaymaz beyaz tuşlar bence görünüş olarak çok güzel yan taraflara kaydırmaması da güzel bir eklenti ve Corsair Void Pro kullandığım için onunla ortak bir şekilde müziğe RGB'si uyumlu olabiliyor. Kötü noktalarına gelirse makro tuşları bana göre gereksiz ve kötü bir özellik.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SteelSeries Apex Pro, klavyede bir çoğunuzun bir omnipoint tuşlar ilgimi çekti demez isem yalan olur. Algılama mesafesini ayarlanabilmesi ve 100 milyon basış ömrü olması iyi ama alırsam mesafeyi programını açıp değiştiriceğimi sanmıyorum. Oled ekran bayağı bir hoşuma gitti. Kötü noktalarına gelecek olursak Türkçe tuşlar bulunmamakta ve sadece "önemli" tuşlarda var ve diğerleri Red swich. Bence hepsi aynı swich olmalıydı.
NOT: Klavyeyi sadece internetten gördüğüm kadarıyla "kendime göre" inceledim. Sizce hangisini almalıyım? Öneriniz nedir?