Steelseries Apex Raw vs Logitech G105

Apex Raw'ın fiyatı 159 TL imiş. Ama çok şık bir klavyeye benziyor.

- - - Güncellendi - - -

Ben A4Tech G800V kullanıyorum çok güzel. :D

Bendede A4 Tech'in bir klavyesi vardı fakat USB olmadığı için laptop'da falan kullanamıyorum, PS2 portuda çok eskidi artık. Ne kadar güzel bir klavye olsa bile artık vakti geçiyor. Bu arada Razer Lycosa nasıldır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apex Raw'ın fiyatı 159 TL imiş. Ama çok şık bir klavyeye benziyor.

- - - Güncellendi - - -

Bendede A4 Tech'in bir klavyesi vardı fakat USB olmadığı için laptop'da falan kullanamıyorum, PS2 portuda çok eskidi artık. Ne kadar güzel bir klavye olsa bile artık vakti geçiyor. Bu arada Razer Lycosa nasıldır ?

A4 TECH'in X7 modelini kullanıyorum ben. Güzel bir klavye kulaklık girişleri ve USB 2.0 girişi mevcut. Oyuncu klavyesi. Tuşları biraz sesli ama tavsiye ederim fiyatına göre.

A4 TECH'in X7 modelini kullanıyorum ben. Güzel bir klavye kulaklık girişleri ve USB 2.0 girişi mevcut. Oyuncu klavyesi. Tuşları biraz sesli ama tavsiye ederim fiyatına göre.

Şahsen bende X7 modelini kullanıyordum fakat 2008-2009 civarı aldığım için PS2 portu var.

G105'i bugün Teknosa'da gördüm. Fiyatıda gayet uygundu. Şimdi hatırlayamadım fakat G105 almayı planlıyorum. Veya G103.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı