SteelSeries Arctic Nova 1 Multi-System vs Logitech G332

Bütçe
2000

İsim987

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki kulakıktan birisini alacağım ya da 2000 TL bütçe için kablolu başka bir kulaklık alacağım ama ben en iyi bunları buldum. Sizce bu ikisinden hangisi? Başlıkta görmediyseniz diye bir daha yazayım, bence ikisi de çok iyi ama arasında kaldım.
1: SteelSeries Arctic Nova 1 Multi-System
2: Logitech G332.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ikilemdeyim ve başlığı görünce foruma üye olmaya karar verdim. Siz konsolda mı yoksa pc de mi kullanacaksınız?
SteelSeries Arctic Nova 1P olan model Ps için diye bilgi edindim. Ben Ps5 uyumlu bir kulaklık arıyorum ve G332 ile Nova 1P arasındayım.
Tavsiyede bulunacaklar G332' nin Ps5 uyumluluğu konusunda bilgi sahibiyseler paylaşırlarsa çok sevinirim. Dün Vatan' da kulaklığa baktım kutusunda Ps4 yazıyor, temsilci 5 ile uyumlu değil dedi. Sonuçta 3.5 mm jack girişli olduğu için neden uyumlu olmayabilir anlamadım.

Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki kulakıktan birisini alacağım ya da 2000 TL bütçe için kablolu başka bir kulaklık alacağım ama ben en iyi bunları buldum. Sizce bu ikisinden hangisi? Başlıkta görmediyseniz diye bir daha yazayım, bence ikisi de çok iyi ama arasında kaldım.
1: SteelSeries Arctic Nova 1 Multi-System
2: Logitech G332.
Yoğun araştırma ve referans sorgulamalarım sonrasında SteelSeres Nova 1P almaya karar verdim. G332 de diskler suni deri terleme yapabilir ve ps5 uyumluluğu yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı