SteelSeries Arctis 1 alınır mı?

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Esenlikler arkadaşlar. Kulaklığımın sağ tarafı ses vermediği için haliyle birçok oyunu oynayamaz hale geldim. Ben de kendime yeni bir kulaklık arıyorum bütçe bandı 500-600₺ arasında. İnternette gezerken SteelSeries'in Arctis 1 kulaklığına denk geldim. Yorumlara falan da baktım gayet memnun kalmışlar. Kullanan ya da kullanmış olanlar varsa biraz bilgi verebilir mi memnun musunuz? 500-600₺ arasında önereceğiniz kulaklık varsa önerilerinizi bekliyorum.

Artics 1 kullanıcısıyım. Kulaklık iyi ancak fiyatını hak etmiyor. 500-600 TL'ye daha iyi kulaklıklar alınabilir.
350'ye almıştım ona göre iyi ama 500-600 TL etmez sanırım.
Ya inanın en uygun noktaya baktım hepsiburada.com da 436₺'ye buldum şimdi de arkadaş sağ olsun 399₺'ye itopya'da satılıyor deyince oraya baktım. Malumunuz dolar kuru da git gide artıyor bu bağlamda da pahalı olan elektronik aletler her açıdan fiyatları yükseliyor...

Ya inanın en uygun noktaya baktım hepsiburada.com da 436₺'ye buldum şimdi de arkadaş sağ olsun 399₺'ye itopya'da satılıyor deyince oraya baktım. Malumunuz dolar kuru da git gide artıyor bu bağlamda da pahalı olan elektronik aletler her açıdan fiyatları yükseliyor...
Hocam ben 350 TL' ye almıştım. Bana göre 350 TL bile etmeyecek bir kulaklık.

Arctis 1'i ilk denediğimde çok şaşırmıştım, fiyatına göre aşırı konforsuz ve kalitesiz hissettirmişti; alt segment olsa bile Steelseries'ten böyle bir ürün beklemiyordum açıkçası. HS50 Pro önerebilirim sık indirime giriyor, bence rahat ve malzemesi kaliteli sadece mikrofon yönünden çok tatmin etmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı