SteelSeries Arctis 1 alınır mı?

Bütçe
2000-2700

tosbacık

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 2000-2700 gibi bütçem var. ChatGPT bunu önerdi hem ses iyi gelsin, mikrofonda güzel olsun istiyorum. Şakasına şarki yapiyorum arkadaslarima, bu kulaklık işimi görür mü?

Ben wirilees olan versiyonu kullanıyorum 2.5 yıldır. Henüz bir bozulma olmadı ses ve mikrofanda. Sadece her kulaklıkta olacağı gibi derisi hafif söküldü ben de tamamen söktüm daha güzel gözükmesi için. Ses kalitesi baya iyi fiyatına göre. Mikrofonu da fiyatına göre normal kalitede. Kablolu versiyonu da benzer olacaktır kalite açısından.

İyi onu alabilirim o zaman ama bu 2000TL belki 2300 civarına daha iyisi bulunur. Kimse daha yazmazsa onu alırım.

Yaklaşık 2000-2700 gibi bütçem var. ChatGPT bunu önerdi hem ses iyi gelsin, mikrofonda güzel olsun istiyorum. Şakasına şarki yapiyorum arkadaslarima, bu kulaklık işimi görür mü?
Kablolusunun mikrofonu bir yılda falan bozuluyor, onun dışında çok iyi kulaklık.

Memnun olan var ama kronik sorunları var. İnternette araştırırsanız mikrofon bozulma, kırılma(cıvata tarafı kronik) gibi problemleri var. Fifine H9 gibi modeller varken ben yüzüne bakmazdım.

Hocam yurt dışından alacağım maalesef alamam Wireless olani aliyim o zaman.

Memnun olan var ama kronik sorunları var. İnternette araştırırsanız mikrofon bozulma, kırılma(cıvata tarafı kronik) gibi problemleri var. Fifine H9 gibi modeller varken ben yüzüne bakmazdım.

Hocam alacagım yerde yok sadece Logitech SteelSeries gibi markalar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı