SteelSeries Arctis 1 inceleme (1 günlük kullanım)

Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi SteelSeries Arctis 1 ile bir gün geçirdim eksi ve artı yönlerini anlatmaya çalışayım öncelikle bahsedeyim ben stok bulamadığım için Xbox series olarak aldım tabii bununda eksisi en başından başlıyor.
Öncelikle eski yönlerinden başlayayım;
- Xbox series olan modeli alırsanız 3.5mm ayırıcı aparat almanız gerekiyor ses ve mikrofonu ayırmak için kutusundan çıkmıyor ve kablosu masaüstü kullanıcılar için biraz kısa.(700TL para veriyorsunuz ama 1 dolarlık şey çıkmıyor)
- Fiyat olarak çok gereksiz derecede pahalı bir ürün biliyoruz ekonomik durumlarımız ortada zaten.
- Kulaklığın kablosu biraz ince duruyor tabii telefonda kullansın millet diye düşündükleri için ince yapmışlar.
- 700 TL verip kulaklığı alıyorsunuz ama stereo kulaklık öyle 5+1 - 7+1 beklentiniz olmasın bildiğin düz stereo kulaklık o fiyata değecek ürün değil. Plastiği dokusu olsun böyle eline alınca çıt kırılıcam havası var.
- Kulaklığın ayrı bir yazılımı vs. bir şeyi bulunmuyor tak çalıştır performans olarak yetersiz kalıyor.
- Mikrofona biraz Windows üzerinden müdahale edilirse daha iyi oluyor öyle övüldüğü gibi değil yani.
- Bassları güzel ama tizler çok fazla equalizer ayarları yapmadığın sürece tizler çok fena baş ağrısı yapıyor.
- Başınız biraz büyükse kulaklık çok fazla sıkarak hafifte olsa ağrıtma yapıyor tabii ona göre biraz hafif yapmışlar öyle şak diye kulaktan çıkartayım atayım bir kenara diyeceğiniz bir ürün değil.
- Kulak içerisine tam oturduktan sonra dış sesi duymuyorsunuz ama FPS oyunda ayak sesi bile duymuyorsunuz :D

Artı yönlerinden bahsedecek olursak.
Tek artı yönü 3.5mm kulaklık girişi olan telefonda kullanabilirsiniz onun haricinde tavsiye etmiyorum.

Öyle alayım oyunlarda ses kasarım diye düşünceniz varsa parasını hiç hak etmiyor en basitinden kendisine ait bir yazılımı bile yok. Ses kartınızın equalizer ayarlarını yaparak müzik dinleyeceğiniz bir kulaklık olmuş oyun ve film açısından parasını hak etmiyor. 5+1 ve 7+1 yok.

Çıkardım kutusuna koydum kulaklığı. 100TL'ye aldığım kulaklık bile oyunlarda bana daha çok yardımcı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries kulaklıkta çok sonra tercih edilmesi gereken bir marka. O bütçede daha iyi olabilecek kulaklıklar var.

İncelemeniz için elinize sağlık hocam, bundan sonra almak isteyen veya öneri yapacak olanlara bir ışık tutabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı