SteelSeries Arctis 1 Wireless 800 TL alınır mı?

Çok teşekkürler hocam görüşleriniz için.

Hocam hangi kulaklığı kullanıyorsunuz? Konu başlıktam, bayağı saptı benim görüşlerim bayağı değişti de😅
@Teacher80 hocam ya ben bugün asus rog delta diye bir kulaklık buldum 1000 tl ye 0. O nasıl sizce? Prime dan daha iyi midir?
İncelemelerine bakmak lazım.

Ya baktımda başlık en iyi oyuncu kulaklığı şöyle böyle yani iddialı başlıklardı dedim ne yapsam. Zaten kredi kartının ekstresi yarın sıfırlanacak derken bugün 1900 tl olmuş asus o yüzden arctis prime alınacak gibi.
Zamanında Asus Rog Centurion (gerçek 7.1, sağda 5 solda 5 hoparlörlü) kulaklığını kullanmıştım. Onu da çok övüyorlardı ama sonuç leşti. Kulaklık konusunda Asus'tan ağzım çok yandığı için bir şey diyemem. Bass konusunda yetenekli kulaklıklarda standart 20 HZ'in altına ne kadar inebiliyorsa o kadar iyi oluyor genellikle. Düşük frekanslar bassı temsil eder ve onu sağlamak zordur. Yüksek frekanslar tiz sesleri temsil eder ve onu sağlamak kolaydır.
O yüzden Arctis Prime üzmez seni.

Zamanında Asus Rog Centurion (gerçek 7.1, sağda 5 solda 5 hoparlörlü) kulaklığını kullanmıştım. Onu da çok övüyorlardı ama sonuç leşti. Kulaklık konusunda Asus'tan ağzım çok yandığı için bir şey diyemem. Bass konusunda yetenekli kulaklıklarda standart 20 HZ'in altına ne kadar inebiliyorsa o kadar iyi oluyor genellikle. Düşük frekanslar bassı temsil eder ve onu sağlamak zordur. Yüksek frekanslar tiz sesleri temsil eder ve onu sağlamak kolaydır.
O yüzden Arctis Prime üzmez seni.
Tamamdır hocam bu deneyimini de aktardığın için çok teşekkürler. Ya tek seferlik alacağım için geri iade etmem imkansız ondan bayağı düşündüm ama sağ olun hocam gerçekten. Zaten rog delta baktım şu an 1100 tl ve taksit yapmam gerketiği için hep 1200 tl lere çıkıyor. Arctis Prime ise düz 930 TL ye alabileceğim şu anda bayağı iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı