SteelSeries Arctis 1 Wireless Galaxy S8'de calismiyor

kaanlsjdbljdgl

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Arctis 1 Wireless almistim. Type-C giris oldugu icin uygun fiyatli bir Galaxy S8 satin aldim. Lakin kulaklikla verici baglanmiyor. Aklima bir cozum gelmedi, yardimci olabilecek var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries’in sitesinde böyle bir şey buldum. Note 10 ve S10’da tüm sesleri desteklerken, önceki Galaxy’lerde sadece akış ortamını destekliyormuş. Sesli sohbeti desteklemiyormuş sadece. Yani telefondan ses alabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradınız mı?
Bir de sitede dongle’yi telefona bağladıktan sonra sorunsuz çalışacağı yazmış. MH’yi arasanız daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• 99B53AC0-441F-4448-A5CC-25891BE1946D.jpeg
    99B53AC0-441F-4448-A5CC-25891BE1946D.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 154
SteelSeries’in sitesinde böyle bir şey buldum. Note 10 ve S10’da tüm sesleri desteklerken, önceki Galaxy’lerde sadece akış ortamını destekliyormuş. Sesli sohbeti desteklemiyormuş sadece. Yani telefondan ses alabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradınız mı?
Bir de sitede dongle’yi telefona bağladıktan sonra sorunsuz çalışacağı yazmış. MH’yi arasanız daha iyi olur.
Tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı