Steelseries Arctis 3 (2019) Alınır mı?

Amaç ses kasmak değil ise oyuncu kulaklığı almayın NOKTA.

Oyuncu kulaklığı kullanıyorum, ne oyunda ne de film veya müzik tarzı bir şeyde üzüyor. Bass konusuna gelince sesi açınca titrediğini hissediyorsunuz ve bass bost kapalı durumda.

Amaç sadece ses kasmak değilse kalitesiz kulaklıklara para vermeyin, 100₺'ye alacağınız bir kulak içi kulaklık aynı işlevi görecektir.

Evet maalesef çoğu oyuncu kulaklığı adı altında satılan ürünler için bu durum geçerli. Arada bazı istisnalar var zaten mümkün oldukça onları önermeye çalışıyorum.

Oyuncu kulaklığı terimi marketing yönteminden başka bir şey değil. Yanına da veriyorlar kıytırık bir 7.1 USB ses kartı, oldu mu size oyuncu kulaklığı.

Merhaba tekrardan ürünü aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Her şeyinden çok memnunum yazılımı olmaması beni başta üzmüştü. Laptopumda b&o ses sistemi var onun yazılımından ekolayzır ayarlarını yaptım internette videoları mevcut. Onun dışında realtek yazılımı indirerek de ayarlarını yapabilirsiniz. Kullanıma gelirsem benim için müzik , oyun performansı açısından oldukça yeterliydi. Özellikle mikrofonundan çok memnun kaldım. Sesleri gerçekten iyi derecede yalıtıyor dış sesleri yani. Önereceğim bir kulaklık. Ayrıca yaklaşık 6 saat kulağımdan hiç çıkarmadan oyun oynadım hiçbir şekilde ağrı sızı falan olmadı. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olabilirim iyi forumlar

selamlar. yazılımsız kullanımda ses seviyesi nasıl?

müzik dinlerken veya dizi/film izlerken nasıl hocam? hem seviye hem ses kalitesi yeterli mi?

aşırı düşük değildi tabi. Yazılımla daha iyi oldu sadece oyun için özellikle ayak sesleri efekt sesleri daha net oldu.
malesef dışarı çok ses veriyor arkadaşlar. boşa para harcadım.

Son düzenleme:
Aldınız mı birini hocam?

Aldınız mı birini hocam?
Maalesef alamadım G430. İade için Arctis 3'ü gönderdiğimde kutusunu yırttığımı söylediler, halbuki böyle bir şey yapmadım. Elimde video falan olmadığı için uğraşmak da istemedim lanet ederek kullanmaya devam ediyorum.

Hadi ya üzüldüm hocam. İade almamak için yaptıklarına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…