Cloud Silver al benceNe yaptın kardeşim aldın mı? Ben de SS 3 ile Cloud Silver arasında kaldım da.
edit:aldığını sonradan gördüm ho
Cloud Silver al benceNe yaptın kardeşim aldın mı? Ben de SS 3 ile Cloud Silver arasında kaldım da.
Amaç ses kasmak değil ise oyuncu kulaklığı almayın NOKTA.
Evet maalesef çoğu oyuncu kulaklığı adı altında satılan ürünler için bu durum geçerli. Arada bazı istisnalar var zaten mümkün oldukça onları önermeye çalışıyorum.Oyuncu kulaklığı kullanıyorum, ne oyunda ne de film veya müzik tarzı bir şeyde üzüyor. Bass konusuna gelince sesi açınca titrediğini hissediyorsunuz ve bass bost kapalı durumda.
Amaç sadece ses kasmak değilse kalitesiz kulaklıklara para vermeyin, 100₺'ye alacağınız bir kulak içi kulaklık aynı işlevi görecektir.
Merhaba tekrardan ürünü aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Her şeyinden çok memnunum yazılımı olmaması beni başta üzmüştü. Laptopumda b&o ses sistemi var onun yazılımından ekolayzır ayarlarını yaptım internette videoları mevcut. Onun dışında realtek yazılımı indirerek de ayarlarını yapabilirsiniz. Kullanıma gelirsem benim için müzik , oyun performansı açısından oldukça yeterliydi. Özellikle mikrofonundan çok memnun kaldım. Sesleri gerçekten iyi derecede yalıtıyor dış sesleri yani. Önereceğim bir kulaklık. Ayrıca yaklaşık 6 saat kulağımdan hiç çıkarmadan oyun oynadım hiçbir şekilde ağrı sızı falan olmadı. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olabilirim iyi forumlar
aşırı düşük değildi tabi. Yazılımla daha iyi oldu sadece oyun için özellikle ayak sesleri efekt sesleri daha net oldu.selamlar. yazılımsız kullanımda ses seviyesi nasıl?
malesef dışarı çok ses veriyor arkadaşlar. boşa para harcadım.aşırı düşük değildi tabi. Yazılımla daha iyi oldu sadece oyun için özellikle ayak sesleri efekt sesleri daha net oldu.
Aldınız mı birini hocam?Normalde G430 alacaktım bir arkadaş tavsiye etti diye Arctis 3 aldım. G430 için kafayı sıktığını söylediler ama kullanan bir arkadaş sabahtan akşama kadar oynasa bile sıkıntı yaşamadığını söyledi. Bugün iade için kargoya vereceğim SS'i, sanırım sonrasında G430 alırım. Zaten diğer ekipmanlarda Logitech ve gayet memnunum.
Maalesef alamadım G430. İade için Arctis 3'ü gönderdiğimde kutusunu yırttığımı söylediler, halbuki böyle bir şey yapmadım. Elimde video falan olmadığı için uğraşmak da istemedim lanet ederek kullanmaya devam ediyorum.Aldınız mı birini hocam?
Hadi ya üzüldüm hocam. İade almamak için yaptıklarına bak.Maalesef alamadım G430. İade için Arctis 3'ü gönderdiğimde kutusunu yırttığımı söylediler, halbuki böyle bir şey yapmadım. Elimde video falan olmadığı için uğraşmak da istemedim lanet ederek kullanmaya devam ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.