Şimdi şöyle söyleyeyim. Müzikle çok haşır neşirim gerek enstrüman çalıyorum gerek çok müzik dinliyorum. Daha bir defa ya dur bi equalizer programı indireyim demedim çünkü ihtiyaç duymadım. HS60 yanlış hatırlamıyorsam ya daha çıkmamıştı ya da yaygınlaşmamıştı fakat şu anda baktığımda 150 TL gibi bir fiyat farkı var sanırım. Ben daha önce 7.1 kulaklık kullanmadım fakat o yönde bir isteğimde olmadı çünkü zaten bu isteklerimi gayet yeterli bir şekilde karşılıyor. O yüzden şahsen ben o fiyat farkına vermezdim ama 7.1'i olsun, (bilmiyorum ama) yazılım desteği olsun diyorsanız ve bütçenizde varsa araştırma yapılıp alınabilir. Şunu da belirteyim kulaklık çok rahat yani bazen 5-6 saat bilgisayar başında kalıyorum ve hiç bi çıkarayım, kafamı sıktı falan demedim. Ama şunu da belirteyim mesela odanızda teksiniz, hiç ses yok, pc'den ve kulaklıktan sesi fulleyip şarkı açıp kulaklığı takmadan dinleyebilirsiniz. Ses izolasyonu yok gibi bir şey. Fakat bu benim için bi önem ifade etmiyordu çünkü bir tek odamda tek başıma kullanıyorum.