SteelSeries Arctis 3 7.1 Sorunu

Burak Akkulak

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler. Ben yaklaşık 2 hafta önce Arctis 3 aldım. Kulaklığın 7.1 özelliğini pek test etmemiştim. Kulaklığı aldıktan sonra SteelSeries web sitesine kayıt oldum ve 7.1 özelliği için product kodunu girip SteelSeries Engine 3'ü indirdim. Kulaklığın kritik güncellemeleri olduğunu gösteriyordu ve o güncellemeleri de yaptım. Ancak 7.1 özelliğin etkin hâle getirdiğimde ne bir ses kısıklığı ne de bir seste değişiklik oluyor gibi sanki hiçbir ayarla oynamamışım gibi oluyor. (Corsair VOID Surround'da 7.1 özelliğini denedim çok farklı oluyordu.) Ama Arctis 3'te hiçbir ses değişikliği sezemedim. Acaba bu normal mi yoksa kulaklıkta bir sorun mu var anlayamadım. Bu kulaklığı alıp deneyenlerden yardım bekliyorum. @Jira @Tuncay Ozturk (Bu kulaklığın incelemesini yapmış olduğunuz için sizi de etiketleme gereği duydum.)
 
Sesler az olduğundan tam olarak anlayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an sesler çok az geliyor ne yapmam gerekiyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeniden Realtek'i kurdum yine 7.1 açınca bir fark olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realtek kuruluyken Bass boost ayarıyla oynadığımda fark oluyor. Ancak 7.1 ayarını açıp kapatıyorum bir fark olmuyor gibi. Ne seste bir değişiklik ne bir kısılma gözlemleyemiyorum.
 
Son düzenleme:
Öncelikle iyi akşamlar hocam bende sorun yoktu fakat format attıktan sonra SSE'de değişiklikler hiçbir şekilde algılanmıyor önceden Realtek ve SSE yüklüydü fakat sorun olmuyordu bir çözüm bulabildiniz mi ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı