İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.576
O zaman sizin dahili ses kartınız ile ilgili bir sorun olabilir. Bilemiyorum.
Ses ayarlarından kulaklığın sesi kısıkmıs açtım normal düzeye ulaştı diyebilirim ancak ben sesi zaten açmıştım kendi kendine kısılıyor sanırım. Teşekkürler yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açtım programı çektim her şeyi en sona, açtım oyunu çok fazla ses veriyor volume kısarak kullanıyorum. Bu arada her şeyi en sona çekince silah, ayak bütün sesler çok fazla karman çorman gibiydi, alıştıkça daha iyi oldugunu fark ettim.

Eline sağlık Jira.
Teşekkürler.
Ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum.
Evet.
Acaba kulakları padlerin içine alıyor mu?
Alıyor, küçük görünebilir ama kulakları içine alıyor.
Kulaklarda hararet, ısınma yapıyor mu?
4-5 saat kullandım bir terleme vb. yaşamadım. Ama yaz aylarında hangi kulaklığı takarsa tak kulağın ister istemez hararetlenir. Onu da 10 dakika cama çıkarak düzeltirsin.

Merhaba. Öncelikle elinize sağlık çok iyi bir inceleme olmuş. Ben de yakın zamanda kulaklık aramaya başladım ve bütçeme uygun bunu, Logitech G430'u, Cloud Stinger'i ve CM MH530 kulaklıklarını buldum. Genel kullanımım oyun için olacak ama tabii ki film, müzik gibi olaylarda da üzmesini istemem 300 küsür liralar verip. Bir yandan Arctis 3 7.1 öne geçiyor ama bazı kullanıcıların ses düzeyi az söylemleri olmuş normal ayarlarla ve özel ayar yapmak istediğimde Engine 3 de oldukça fazla sayıda ayar var ve ben bu ayarlardan hiç anlamıyorum sizce ne yapmalıyım?

@Jira Kulaklık için size mail attım. İkinci el kısmından yorum yapamıyorum rica etsem bakabilir misiniz?

Güncel ses kartı sürücüsünü ve Engine 3 kurduğunda düşük ses vermiyor. Kulaklığın bir eksikliği değil bu, kullanıcıların hataları. Ayarlar default kalsın, kulaklığı alırsanız detaylıca anlatırım.
@Jira Kulaklık için size mail attım. İkinci el kısmından yorum yapamıyorum rica etsem bakabilir misiniz?
Mail gelmemiş. Yanlış kişiye attınız galiba.

@Jira merhaba iyi günler. Ben yakın zamanda bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat aklımda soru işaretleri var. Monster laptopum var Arctis 3 alsam kulaklığın tam performansını alabilir miyim acaba bilginiz varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…