İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.435
Selam dostum. Hangi Monster modelinden bahsediyorsun? Eğer çift jak girişi varsa sorun olmaz. Yoksa da dönüştürücü alacaksın zira kulaklık içeriğinde yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum. Hangi Monster modelinden bahsediyorsun? Eğer çift jak girişi varsa sorun olmaz. Yoksa da dönüştürücü alacaksın zira kulaklık içeriğinde yok.
V10.3 modeli jak girişlerine hiç dikkat etmedim ama kulaklık mikrofon ayrı girişleri varsa ses kalitesinde sorun yaşar mıyım ?

Çok teşekkür ederim Temmuz ayının ilk haftası gibi alacagım kulaklığı. Aldıktan sonra burada olursan yine ses ayarlarıyla ilgili sorarım size

Bir yerde okumuştum bir de bu kulaklığın yazılımını indirince oyunlarda vs. kasmalar takılmalar oluyor kapatınca da kulaklığın tam performansı alınmıyor tarzı yazıyordu siz yaşadınız mı hiç böyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın yazılımıyla oyunlarda takılma yaşanmasının ne alakası varmış yahu. İnsanlar ne kadar bol keseden sallıyorlar. Hayır, böyle bir şey yaşamadım, siz de yaşamazsınız

Ayarlar için kulaklığı aldığınızda beni etiketlemeniz yeterlidir burada veya yeni konu üzerinde. Kulaklığı aldıktan sonra daha iyi anlayabileceğiniz için şimdiden anlatmıyorum.

Tamamdır alınca görüşürüz o zaman. İyi günler
Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı-Siyah Fiyatı

SteelSeries Arctis 3 7.1 Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı - Beyaz Fiyatı

Şu iki kulaklık arasında renk dışında fark var mı fiyat farkı var da nedenini anlamadım

Son düzenleme:
Hocam tekrardan merhaba ben büyük ölçüde sizin de yardımlarınız sayesinde bu kulaklıkta karar kıldım. Fakat üst yorumlarda tek jak girişinde performans kaybı yaşanabilir demişssiniz. Sizin hiç deneme şansınız oldu mu tek jakta? Çünkü benim laptopta tek jak girişi var. Ne kadar performans kaybı yaşarım?

Performans kaybı yaşarsınız diye bir şey demedim Öyle olsa anlamı olmazdı herhalde. Bir şey olmaz dostum, dönüştürücü ile kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…