İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.556
Merhabalar. Cloud 2 ve bu model arasında kararsız kaldım. Daha önce 2 kulaklığı da test etmedim ama Cloud 2'nin çok rahat bir kulaklık olduğunu biliyorum. İlk olarak rahatlık olarak bu kulaklık Cloud 2 kadar tatmin eder mi ve ses performansı hakkında bilgilendirebilir misiniz? Sadece oyun için almıyorum. Özellikle müzik konusunda da görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Steelseries Arctis 5 satın aldım. Aldığımda cayma hakkımın olduğunu biliyordum fakat bu olayı her satıcı yapmıyor bu yüzden satıcının haklarını koruyan siteler ile alışveriş yapmanızda fayda var. Neyse aldım kulaklığı mikrofonu efsane tek kelimeyle. Ses olarak da cezbedici. Hiç de çamur attıkları gibi değil. Fakat kulaklığı kafana takınca kafanda çok salaş duruyor yani hafif kafanı oynatmalarında falan sallanıyor, artı olarak kulaklıktaki sürücü kulağına çarpıyor belli bir süre sonra az da olsa hissediyorsun. İade ettim bu nedenlerden dolayı. Cloud 2 satın aldım indirimi kovalayıp. Gerçekten güzel kulaklık tavsiye ederim fakat Alpha almanda fayda var diye düşünüyorum. Sonuçta Cloud 2 her şeyi ayarlı bir kulaklık. Ses kartı sayesinde üzerinde ayar yapamıyorsunuz mikrofon vs. Bu yüzden Alpha alıp güzel bir anakartınız varsa çok rahat işinizi görecektir. Ama mikrofonda cızırtı gelecek buna emin olabilirsiniz. İster istemez kasadan fanların sesini falan alıyor.

Bir şey soracağım, kulaklık kablolu mu?

Ben 1 ay önce satın aldım. Memnunum 305 TL'ye almıştım. Yazılımından Performance moduna getiriyorsun ses güzel geliyor. Ama maalesefki dolar yüzünden 350 TL'ye çıkmış durumda. Bence biraz bekleyin 300 TL'ye düşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…