İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.566
@Jira hocam ben 4 ay önce falan da bu posta mesaj yazmıştım anca alabildim Yarın kulaklık geliyor. Oyun için ayarları müzik, film vs. ayarlarda yardımcı olabilir misin?
Edit: FPS tarzı oyun oynamayı da severim 7.1'i açmam gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün geldikten sonra ilk izlenimlerini paylaşırsan alacak arkadaşlara yardımı dokunur.

Ses kalitesi iyi diyen arkadaş neye göre iyi diyorsun acaba anlamıyorum. Sesi son seviyeye getirmeme rağmen müziklerde özellikle çok yetersiz geliyor. Samsung kulaklığım bile Arctis 3'ten fazla ses vermekte.

Ses kalitesi iyi diyen arkadaş neye göre iyi diyorsun acaba anlamıyorum. Sesi son seviyeye getirmeme rağmen müziklerde özellikle çok yetersiz geliyor. Samsung kulaklığım bile Arctis 3'ten fazla ses vermekte.
Bu kulakligi bilgisayarda kullanman şart, yazılımı olmadan sesi kötü orada haklısın ama performans moduna getirince sesi gayet iyi kardeşim. Senin muhtemelen yazılımın Realtek
ile çakışıyor sanal surrond devreye girmiyor. Buradaki herkes sesi iyi yeterli diyorsa sorunu kendinde aramalısın.

Bu kulakligi muzik icin aldiysan bastan hata yapmissin zaten. Oyun agirlikli bir model. Ayrıca güncel yazılımını kullanirsan sesi de düşük gelmez. Sesi düşük gelen diyenlerin çoğu güncel yazılım kullanmayanlar veya arkadaşın dediği gibi Realtek ile çakışıyor. Kulakliga çamur atmadan önce bunları bir gözden geçirin.

Daha once ayarlarımı paylaşmıştım. Oyun oynarken performans moduna alıyorum genelde 7.1 açmıyorum. Müzik dinlerken de yine 7.1 açmıyorum ve müzik modunda kullanıyorum. Ekstra kullandığım bir ayar yok bunların dışında.

Ben Steelseries Sibera 200 kullanıyorum. Steelseries Arctis 3’e geçmeyi düşünüyorum şu an güncel fiyatı doların etkisiyle 359 TL, yani düz 260 lira diyelim. Elimdeki Siberia 200'den memnunum ama uzun süreli kullanımlarla terletme ve kafaya baskı yapıyor çok fazla. Sizce bu kulaklığa geçmeye değer mi yoksa Siberia 200 kullanmaya devam et mi dersiniz?

Siberia 200 zaten kötü bir kulaklık bence geçmeye her türlü değer.

Az önce MH530'u kulağıma taktım, sesler ve bass'lar efsane. Kulaklık tam anlamıyla mükemmel. Bass'lı müzik açtım, resmen kulağımda hopluyor kulaklık . Arctis 3'ten her türlü daha çok hoşuma gitti. Ben çok sesli ve bass'lı seven bir insanım. Bu yüzden de kim 300 TL civari bir kulaklık alayım diye sorarsa MH530'u önereceğim.

Konuyu güncellemelisiniz hocam, artık 200-250TL'ye Stinger falan alamıyorsunuz.

So justice ben kulaklıktan aşacağım da içimde düzgün mikrofon sesi alamama korkusu var. Anakartım H110M Gaming ses kartı almadım. Sorum şu sen ses kartı kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…