İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.382
Dediğim gibi yazılımdan yaptıklarınız kulaklığa işlemiyor. Bu sorunu yaşayıp çözenler vardı. Araştırın.
Bass boost özelliğim kapalı ama bass yine de çok iyi.
2 saat sonra kulaklarımı ağrıtan bir kulaklığın bass performansı umurumda değil. İlgilenmiyorum Reklamını başka konuda yap.

Aynı kulaklıktan kardeşime aldım oldukça memnun. Bazen kendim de kullanıyorum, kulakta herhangi bir terleme yada ağrı yaptığını da görmedim. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Beyler kısa süre içinde Arctis 3 almayı planlıyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var. Bunlar;
  • Biraz araştırdığımda görmüştüm realtek sorunu çıkabiliyormuş ortaya ve bu sorun az yada fazla zaman alarak çözülüyor ama kesin olarak çözülüyor mu?
  • O kadar para verip hakkını verebiliyor mu? Özellikle oyunlar FPS oyunlarında?

@Jira seni etiketledim bu konu hakkında bilgin var diye. Cevaplarsan sevinirim.
Diğer kullanıcılarında cevaplarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sorunu SS Engine da ayarları özelleştirdiğin zaman anlarsın. Programdan ayarları değiştirdiğin zaman etkili olmuyor ama sonradan çözümü uygulayınca çalışıyor öyle büyük bir sorun değil.

Anladım. Peki parasını sizce sonuna kadar hak ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…