İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.361
Kafaya temas eden kısım yeterince rahat mı?
Birde kablosu kolay deforme olabilecek gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz? Malum kulaklarda sık yaşanan durumlardan biri.

Kafaya temas eden kısım yeterince rahat mı?
Birde kablosu kolay deforme olabilecek gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz? Malum kulaklarda sık yaşanan durumlardan biri.
Rahatlıktan yana hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Kablo konusunda gelirsek: Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, 4-5 kez üzerinden geçtim koltuğum ile ancak hala hiçbir sıkıntı yok.

Merhabalar çok merak ettiğim bir soru var. Ben 2. El alırsam bu kulaklığı kendi hesabım üzerinden surroundunu aktif edebilir miyim? O kodla yani kod 2.kez kullanılabilir mi acil lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar çok merak ettiğim bir soru var. Ben 2. El alırsam bu kulaklığı kendi hesabım üzerinden surroundunu aktif edebilir miyim? O kodla yani kod 2.kez kullanılabilir mi acil lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hayır 2 kere kullanamazsın. Hesap lazım.

Bir senedir kullanıyorum kulaklığı çok memnumun rahatlığı mükemmel G230'dan sonra resmen rahatladım. Ama bir sene içinde pedler kirlendi. Pedler yerinden çıkabiliyor, pedleri nasıl temizlerim ?

Bir senedir kullanıyorum kulaklığı çok memnumun rahatlığı mükemmel G230'dan sonra resmen rahatladım. Ama bir sene içinde pedler kirlendi. Pedler yerinden çıkabiliyor, pedleri nasıl temizlerim ?
Aynı kulaklık bende de var. Ben pedlerin içinde ki süngerleri çıkartıp pedleri kılıf gibi bi' şeyin içine atıp çamaşırlarla dümdüz makineye atıyordum. Şu ana sıkıntı çıkarmadı. Yalnız süngeri çıkartın yoksa sıkıntı çıkabilir.

Makineye atıp yıkayabilirsin ama derecesine dikkat et.

@Mehmet Gücer Aldığın kişiden hesabı da rica edeceksin. Yoksa kullanamazsın.

Bence de güzel kulaklık ama ufak biraz ya bayanlar için filan ben de kullanıyorum.
Ufak olması çok iyi. 3.5 mm jak girişini kullanarak telefonumdan dışarda gezerken bile müzik dinliyorum. Kulakları da sıcak tutuyor. Oyunda ses kastığın hiç bir gamer kulaklıkla bence o şekilde gezemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…