İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.715
Teşekkürler. Hepsiburada'da sepete ekleyince fiyat 299 TL oluyor. İndirimli fiyatı.

Hocam keşke daha uygun fiyatlı bir şey önerseydiniz... Arctis 3 fiyatı civarında.
Yine de önerileriniz için teşekkürler.
Oyun için maalesef kablosuz kulaklıklar bu fiyatlardan başlıyor.

Yok hocam oyun için olmasa da olur. Evin içinde sohbet uygulamalarında kullanmak ve müzik dinlemek için.
Bütçenizi, istediğiniz özellikleri belirtip yeni konu açın. Yardımcı olalım.

Forumda milyon kere incelemesi olmasına rağmen
3-5 tane incelemesi mevcut ama ben okuduğumda tam inceleme havasını alamadım. Alacaklara rehber kaynağı olarak elimden geldiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım.

Ben Cloud 2 ya da Arctis 3 almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz? Dip ses çok mu var? Zira ben dip ses yüzünden ürün değişimi yapmıştım garantiden. Teşekkür ederim.

Şu an mikrofonu tam olarak ayarladım ve 15 dakika CS:GO'da denedim. Dip ses bayağı düştü. Şu an duyulmuyor. Mikrofonla ilgiliydi sanırım.

@fryzen Cloud 2 kullanmış biri olarak bu saatten sonra sıfır alınmasını önermiyorum. Arctis 3 tercih edebilirsiniz. Arctis 5 veya Corsair Void'e bütçeniz yetmiyorsa güzel bir tercih Arctis 3.

Merhaba. Neden Cloud 2 önermiyorsunuz, çok mu eskidi? Arctis 3'ün müzik performansı telefon kulaklığının 1 tık üstü diyenler olmuştu, o yüzden Cloud 2'ye yönelmiştim. Zira kulaklık oyunun dışında müzik ve video izlemek için de kullanılacak. Teşekkür ederim.

Sadece eskimesi değil, fiyatının yüksek olması ve birçok rakibinin çıkması yüzünden. Bugün biraz müzik performansını inceledim. Denildiği kadar kötü olmadığını düşünüyorum. Beni tatmin etti. Tabii ki bir oyuncu kulaklığından ne beklediğinize göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…