İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.295
Hayırlı olsun.
Ses seviyesi yeterli derecede.
Ses seviyesi yeterli sayılabilir fakat custom modda iken kısık geldi bana. Performans modunda ise oldukça iyi.
Dışarıya çok hafif bir ses veriyor ama bu kesinlikle rahatsız edecek şekilde değil. Bunu da kulaklığın son sesinde yapıyor. Sorun teşkil etmiyor.
Açıkçası ben yayın veya video izlersen kulaklığı koyuyorum masaya ve sesi fullüyorum öyle dinliyorum. Sesi dışarıya takılı değilken çok fazla veriyor.
Kulaklık dilediğiniz gibi katlanabiliyor. Bu özelliğini de beğendim.
Son olarak keşke iki tarafa da katlansaymış. Masama ters geliyor hep yumuşak tarafı yukarıda kalıyor koyarken

Siz oyun 7.1'i kullanırken herhangi bir yerde daha açıyor musunuz? Rica etsem Realtek HD Audio Yöneticisi ayarlarınızı yollar mısınız?

Açıkçası ben yayın veya video izlersen kulaklığı koyuyorum masaya ve sesi fullüyorum öyle dinliyorum. Sesi dışarıya takılı değilken çok fazla veriyor.
Sonuçta kulaklığı takarak kullanıyoruz. Masaya koyduğunuzda evet dışarıya ses veriyor ama taktığınızda neredeyse hiç ses vermiyor dışarıya. Önemli olan takılıyken dışarıya ses vermemesidir.

Siz oyun 7.1'i kullanırken herhangi bir yerde daha açıyor musunuz? Rica etsem Realtek HD Audio Yöneticisi ayarlarınızı yollar mısınız?

Ayarlar default. Engine 3'den ayarlıyorum.

Ürünün mikrofonu bozuldu. Sesimi almıyor ve cızırdama yapıyor. Hepsiburada'ya göndereceğim.

Dediğim gibi ayarlar default. Hatta Realtek HD Audio'yu sildim. Arada bir alma değil. Mikrofon basınca yüksek sesli cızırtı ve hışırdama sesi duyuluyor karşı tarafa ve benim konuştuğum sesi algılamıyor. Yani gitmiyor. Az önce gönderip değişim istedim. Bakalım ne diyecek servis.

Hocam noise gate fulleyince hafif gürültülü ortamda bile hışırtı olarak aldığı için göndermiyor sesi. Düşürüp deneseydiniz keşke. Neyse 14 gün geçmediyse sıkıntı olmaz değiştirirler.

Bütçe biraz yükselirse Arctis 5, Corsair Void.
İyi günler. Belirttiğiniz Corsair Void RGB USB mi ? Ben Corsair Void Surround aldım ancak kısık sesle video izlerken veya oyun oynarken arkadan cızırtı uğultu benzeri bir ses geliyor kulaklığın harici ses kartını kullanmadığımda sıkıntı yok gibi. Corsair Void RGB USB'de bu sıkıntıyı yaşar mıyım ?

Belirttiğiniz Corsair Void RGB USB mi ?

USB modelinin fiyatı biraz daha yüksek. Bütçe biraz daha yüksekse USB modeli alınabilir.

Sorun 7.1 açınca mı oluyor? Kulaklığın genel bir problemi mi yoksa sizlik bir şey mi bilemiyorum kulaklığı kullanmadığım için. Garantisine gönderebilirsiniz. Forumda USB modelini kullanan kişiler var ve öyle bir sorun duymadım. Alternatif olarak Arctis 5 modeli de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…