İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.372
7.1 açıkken de normal stereo'dayken de oluyor böyle hafif bir cızırtı uğultu benzeri ses. Sesin olduğu her zaman oluyor. Ses kartını takmadığımda çok sıkıntı olmuyor gibiydi duyulmuyordu o ses. Bir de USB modeli ile bunun arasında ne fark var ? Ona göre iade etmeyi düşünüyorum zaten USB alabilirim belki önerir misiniz ?

Aynı üründen satın aldım. 3 gündür kullanıyorum. Gayet memnunum. 250-300 TL aralığında önerebilirim.

Ben Arctis 5 aldım. Kulaklık müzik de tam manasıyla berbat. Ben de ucuz bir oyuncu kulaklığı vardı oyunda ikisini de test ettim arada aman aman fark yok. Bu nedenlerden ötürü geri iade ettim. O fiyat bandında Siberia 650 bakıyorum şuan.

Arkadaşlar bunlar oyuncu kulaklıkları. Daha önce iyi bir kulaklıklıkta müzik dinledi iseniz müzik performansından memnun kalmamanız çok normal. Müzik birinci plan ise bu modeller alınmamalı. Oyun performansı konusunda Arctis 5 gayet iyi bir model, katılmıyorum.

Son 1 haftadır 300 TL versem mi? Diye düşünüyorum bu kulaklığa.
Bu bütçe aralığında gayet iyi bir model, fiyatını hak ediyor.

Merhaba benim bir sorum olacaktı. Birkaç gündür bu kulaklığı alıp almamak arasında kaldım. İnternette gördüğüm bir yorum kulaklığın kafası küçük olan insanların kafasından düştüğünü söylüyor. Bu konu ile ilgili bir deneyiminiz ya da fikriniz var mı?

Teşekkürler, eski kulaklığım olan Logitech G230’da az miktarda uzatma ile kulağıma ayarlamıştım. Alırsam uymayıp iade etme işlemleriyle uğraşmaktan çekindiğim için sordum. Eğer çok şüpheye düşecek olursam Logitech G430 almayı düşünüyorum. Sizin bu kulaklık hakkında yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…