İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

  • Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.366
Servis raporu ne diyor? Direkt Hepsiburada'ya mı başvurdunuz yoksa servise mi?

Şu Logitech adam akıllı kulaklık yapsa da alabilsek. En azından servisi oldukça iyi.
 
Servis raporunu göremedim. Hepsiburada'ya gönderdim, onlar da kontrol edip servise gönderdiler. Durum olarak ''Başvurunuz Kabul Edilmemiştir'' yazıyor. Müşteri hizmetlerine mesaj attım, daha geri dönüş yapmadılar. İade hakkım var hala. Olmadı iade edeceğim.
 
Logitech G430 alınacak bir model değil. Fiyatını hak etmiyor, rakiplerine göre geride. Güncel değil. Arctis 3, G430 modelinden daha iyidir. Arctis 3 almanızı öneririm.

G430 iki yıldan uzun bir süredir kullanıyorum. O zamanlar da çok ucuza 200-250TL gibi bir fiyata almıştım. Son zamanlarda yazılım kaynaklı çeşitli 7.1 sorunları yaşamaya başladım (Oyunlarda rakibin konumunu tam olarak anlayamıyorum, gerçi Dolby'den DTS'ye geçirince biraz düzelme oldu). Sizce Arctic 3 ile değiştirmeye değer mi?
 
@Jira ikinci el satışı yapılabilecek kadar temiz bir ürün değil. İç kablosu kopmuştu önceden o yüzden daha az çekilebiliyor kafa kısmı.
G430'dan üstün diyorsanız alınıp G430 yedek olarak da tutulabilir o zaman. Peki Arctic 5 ile kıyaslama fırsatınız oldu mu hiç? Gerçekten ses anlamında hiçbir fark yok mu aralarında.
 
İade edebildiniz mi? Kutu açıldıktan ve kullanıldıktan sonra iade kabul ediyorlar mı?
 
@Freak_Banana 14 gün içinde keyfi bir şekilde bile iade hakkınız mevcut. Ürün daha elime ulaşmadı. Gelir gelmez iade talebi açıp iade edeceğim. Büyük ihtimalle aynısından gene sipariş veririm.

@mwsg Konunun altında belirttim farklarını. İnceleyebilirsin.
 
@Jira Mikrofonda sesin patlaması gibi bir sıkıntı var bende de. Eğer Noise Reduction ve Noise Gate'i off yaparsam hışırtılı bir ses duyuluyor. İkisini de medium yapınca sesim patlama yapıyor. Neden acaba fikriniz var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…