İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.447
Değil SteelSeries o kıyağı yapmamış maalesef.
Sanırım iki kulaklığın incelemesini Technopat'tan izlediniz. Arctis 3 incelemesinde kulaklığın mikrofonu Ali abinin ağzına yetişmediği için biraz uzak kalmış, bu yüzden de sesi çok iyi alamamış. Eğer yetişseydi Arctis 5 incelemesindeki gibi bir mikrofon sesi alınacağı inceleme notlarında belirtilmiş zaten.

Yok ben ikisini de kullandım biliyorum, arkadaşta 3 var bende 5 arada fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 5'i detaylı inceleme fırsatım olmadı maalesef. Eğer fark varsa bile bu aşırı bir şekilde değildir. Arctis 3'ün mikrofonunu gayet başarılı buldum şahsen. Sesin patlama yapmıyor olması, dış gürültüleri almaması, sesi net ve doğru iletmesi gibi. Konuda da belirtmiştim. Normal bir kullanıcı aradaki farkı anlamayacaktır.

Arctis 3 ün mikrofonu kötü değil fakat arada fark var sadece bu kadar. Arctis 5 in mikrofonunu ağıza çok yakınlaştırmaya gerek yok yuvasında bile sesi net alıyor.

Aralarında fark var zaten SSE3'te de ayarlamaları farklı şekilde mikrofon için. ama Arctis 3 de kötü değil gürültü engellemeyi unutup uzakta tutarak patlama çatlamadan uzak nefes sesi almayan şekilde kullanılabilir. Eğer bütçe varsa 50 daha koyup GSP300 almak daha makul.

Technopat'ın Youtube Arctis 3 mikrofon incelemesinde ses gerçekten kötüydü. Mikrofon kalitesi nasıldır Arctis 3 ün? 10 üzerinden mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…