İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.478
Ben de kulaklık arıyorum, Arctis 3'ü düşünüyordum ama incelemdeki dip sesi kafama takıldı. Yüksek ses seviyelerinde mi oluyor yoksa her zaman mı var arkadan var?

Ürünün mikrofonunun bozuk olmasından kaynaklı, ürünün geneli için geçerli bir sorun değilse sorun yok demektir. Kulaklık genel olarak hoşuma gitti ancak müzik performansı ve benim gibi her kulaklığı başına sığdıramayanlar için yeterince büyük ve rahat mı bu hususta kararsız kaldım.

Müzik performansı o kadar kötü değil. Normal bir kulaklıktan çok daha iyi.

Hocam inceleme için teşekkürler. MH530 ile bu ürün arasında kaldım.
Önceliğim oyun ( PUBG oynamak). Tabi müzik performansları arasında aşırı fark yoktur diye düşünüyorum. Öyle midir acaba?
Kullanım amacımı %70 oyun, %15 müzik, %15 dizi gibi sınıflandırabilirim. Sizce hangisine yönelmeliyim?

@ahmetcelikler41 Oyun için ise 7.1 olmasından dolayı Arctis 3 öneririm. Ki ağırlıklı şekilde oyun için kullanacakmışsınız. Eğer müzik ve dizi daha ağırlıklı olsaydı MH530 önerebilirdim. 7.1, çevresel sesler için FPS oyunlarında daha yararlı olacaktır.

Ya abi bende bu kulaklık var aldım etraftaki seslerin tamamını alıyor bende sorun var diyecem lakin bir abimde tavsiyemle bu kulaklıktan aldı oda aynı şekilde bütün sesleri duyuyorum ve ayrıca programda herşeyi sona alınca kişilerin seside oyun seside eşit oluyor ve algılayamıyorum. Ayak sesini zar zor kasıyorum hava su rüzgar hepsi geliyor yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…