SteelSeries Arctis 3 alınır mı?

Muzikte pek iyi degil, Discord'da konusurken ses kaciriyor mikrofona. Bende boyle oluyordu ve Ccozmek icin cok ugrasiyordum.

Muzikte pek iyi degil, Discord'da konusurken ses kaciriyor mikrofona. Bende boyle oluyordu ve Ccozmek icin cok ugrasiyordum.
Müzikte pek iyi değil derken oyun kulaklığı olup o kadar iyi müzik veren hangi kulaklık var o bütçede acaba?

Oyun oynamak için ve müzik dinlemek için bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok bilmiyorum bu konuları.

Rahat, müzik performansı oyun kulaklığına göre iyi, ses kastırır, arkadaşınızla konuşurken son ses müzik açmadığınız sürece ben pek rastlamadım ses sektiğine ama onun için SteelSeries sonar yazılımı üzerinden mikrofonu %100 sesten %85'e çekerseniz hiçbir şekilde ses sekmez.

Müzikte pek iyi değil derken oyun kulaklığı olup o kadar iyi müzik veren hangi kulaklık var o bütçede acaba?

Rahat, müzik performansı oyun kulaklığına göre iyi, ses kastırır, arkadaşınızla konuşurken son ses müzik açmadığınız sürece ben pek rastlamadım ses sektiğine ama onun için SteelSeries sonar yazılımı üzerinden mikrofonu %100 sesten %85'e çekerseniz hiçbir şekilde ses sekmez.
Hocam biraz da fiyatından bahset istersen. Bu arada ses sekmesi yalıtımla vs. alakalı değil. Kronik sorun bu kronik. Mikrofon tuşu kapalıyken bile ses gönderiyordu karşıya benim kullandığım. Öyle olma ihtimali yüksek diyoruz zaten her SS Arc. 3 karşıya ses göndermiyor.

Hocam biraz da fiyatından bahset istersen. Bu arada ses sekmesi yalıtımla vs. alakalı değil. Kronik sorun bu kronik. Mikrofon tuşu kapalıyken bile ses gönderiyordu karşıya benim kullandığım. Öyle olma ihtimali yüksek diyoruz zaten her SS arc. 3 karşıya ses göndermiyor.

Bu kalitede her kulaklık hemen hemen bu fiyatlarda örneğin Arctis 3'ün rakibi Cloud 2 1400 lira ve müzik olarak 0 bir kulaklık. Ben de 1 1.5 sene Arctis 3 kullandım ve bazı oyunların introları kulaklığı inletiyordu sadece onlarda karşı tarafa ses gidiyordu onun dışı öyle bir sorun yaşamadım belki ben şanslıyımdır ama sonar üzerinden %84 %85'e çekip özel mikrofon ayarı yapıyordum belki de ondandır ama çözülemeyecek bir sorun değil.

Bu kalitede her kulaklık hemen hemen bu fiyatlarda örneğin Arctis 3'ün rakibi Cloud 2 1400 lira ve müzik olarak 0 bir kulaklık.
Oyun kısmında ikisini yan yana bile koymam ama. Arctis 3 600 tl. civarına satılmadıkça alınmaz. Ayrıca arama yaparsanız ne kadar sorunlu olduğunu da görürsünüz. Bazı modellerdeki ses sekme problemi çözülmeyecek gibi. Yazmıştım zaten.

Oyun oynamak için ve müzik dinlemek için bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok bilmiyorum bu konuları.
Hocam kulaklık tavsiye edebiliriz. Bütçenizi belirtir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı