Steelseries Arctis 3 Boğuk Ses Sorunu

Enes Açıkgöz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bugün MediaMarkt'tan SteelSeries Arctis 3 satın aldım. Eski kulaklığım Siberia 200'dü. Üst kısmı kırıldı diye aldım fakat pişman oldum. Diğerine göre ses çok boğuk geliyor. Düzeltmeye çalıştım fakat ayarlarla oynasam da bir şey değişmedi. MediaMarkt iade koşullarına baktım kullanılmamış ürün istiyorlar ki ben zaten Product kodunu bile kullandım. Şimdi size sorun iade etme şansım hala var mı ? Yoksa bu ses normal sesi mi yoksa düzeltebilir miyim ? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya normalde direkt taksam pek anlamam fakat siberia 200 e göre çok boğuk bir ses geliyor. Kaç kere takıp çıkardım ikisinide denedim siberia 200ünki çok net geliyor ama ondan gelen boğuk bi ses var nasıl anlatıcam bilemiyorumda belkide ona alıştığım için öyle geliyor. Yapabilceğim steelseries engineer den yada realtekten felan ayarlar var mı acaba

**Edit** Şey critical update diye bir şey geldi onu yüklememiştim engine de onu yapsam düzelebilir mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı