SteelSeries Arctis 3 Nasıldır?

Mirror's

Hectopat
Selam arkadaşlar bu ürünü almayı planlıyorum. Öneriler üzerine de, peki fiyatını hak eden bir ürün müdür oldukça rahat olduğu söyleniyor, yapısı gereği öylede görünüyor. Fakat ses kalitesi ve seviyesi nasıl? Sadece oyun için değil, film ve müzik içinde soruyorum.

Zaten öyle sürekli son ses müzik dinleyip film izleyen birisi değilimdir özel zamanlarda yaparım bunu, o yüzden ses kalitesi daha önemli benim için her türden sesi alabiliyor muyuz? Bilen kullanan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nekadar? Ürün gayet iyi ve rahat.
Rahat olması önemli evet kulaklarım çok hassas o yüzden tercih ettim. Bütçe aslında belirli bir bütçem yok yani biriktirdiğim kadar, önümüzdeki ay alacağım :). Arctis 3 her anlamda çok beğendim incelemelere baktım, sadece kafamda ses performansı kaldı gerçekten kaliteli ise, düzeyi yeterli gelir muhtemelen :).

@Sylveon kulaklığı kullanıyorsunuz sanırım detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen teşekkürler :).

@Barış Tolon Siz kullandınız mı kulaklığı acaba, incelemeden ziyade detaylı bir kullanıcı yorumunu da duymak isterim. Rahatlık ses performansı, Arctis 5 ile arasında 100 TL civarı fark var o farka Arctis 5 almak değer mi? Bu konularda bilgiler verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Kullanmıyorum ama mağazada denedim ve gerçekten çok rahattı denedediğim başka kulaklıklara göre.
Teşekkür ederim. Arctis 5 ile 3 arasında tasarım ve kulaklık padleri farkı yok değil mi aynılar, doğal olarak ta rahatlık konusunda da aynılar dır herhalde. Aralarındaki dijital ses farkından dolayı 5 alacağımda.

Ben SN-RW2 kullanıyorum ve fiyatına göre gayet başarılı bir ürün ve o kadar bütçeniz varsa 7.1 özelliğine sahib olan RAZER KRAKEN 7.1i satın almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı