Başlıktaki kulaklıklardan 1 tanesi düşünüyorum. SS 7 biraz pahalı bütçenim neredeyse 800 lira geçiyor. SS 5 bütçemi sadece 100 lira geçiyor. SS 3 bütçemin neredeyse 300 lira altında. Hangisi tercih etmeliyim?
Arctis 3 kullanıyorum, önermem. Arctis 5 iyidir. Arctis 7'ye kadar çıkabiliyorsanız onu alabilirsiniz.
Bu modeli öneririm:
![]()
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Cloud II'nin yenilenmiş versiyonudur kendisi.
Başlıktaki kulaklıklardan 1 tanesi düşünüyorum. SS 7 biraz pahalı bütçenim neredeyse 800 lira geçiyor. SS 5 bütçemi sadece 100 lira geçiyor. SS 3 bütçemin neredeyse 300 lira altında. Hangisi tercih etmeliyim?
Arctis serisi gereksiz OverPriced ve ses kalitesi pek iyi değil.Zaten ben forumda sormuştum SS mi HyperX mi diye çoğu kişi SS dediği için sordum zaten aklımda Alpha S vardı da.
PUBG Mobile oynuyacaksan Razer al bence başka oyun oynayacaksan bilmem.
Arctis serisi gereksiz overpriced ve ses kalitesi pek iyi değil.
Mobil oyuncu değilim.
Cloud 2 ve Alpha S arasında gidiyorum hangisi tercih etmeliyim Alpha S 300 liraya yakın geçiyorda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.