SteelSeries Arctis Nova 3 vs Arctis Nova 7 vs Arctis 7+

@pisuscosplay GameDac'ı kurarken EU bölgesinde misiniz diye soruyor. Evet dediyseniz Avrupa standartlarına göre sesi kısıyor.

1703340149859.png

Engine üzerinden kırmızıyla işaretlediğim kısım Low ise High olarak ayarlayın.

@pisuscosplay GameDac'ı kurarken EU bölgesinde misiniz diye soruyor. Evet dediyseniz Avrupa standartlarına göre sesi kısıyor.

Eki Görüntüle 2062379

Engine üzerinden kırmızıyla işaretlediğim kısım Low ise High olarak ayarlayın.

Ben o ayari hayir diye secmistim. GameDac'i sifirlarsam o soruyu tekrar sorar mi acaba?

Gain ayari ise High'da su anda.

Son düzenleme:
Ben o ayari hayir diye secmistim. GameDac'i sifirlarsam o soruyu tekrar sorar mi acaba?

Gain ayari ise High'da su anda.
Hayır dediyseniz sıfırlamanıza gerek yok. Onun haricinde kulaklığın yanındaki ses tuşundan sesi yükseltmediyseniz onu yükseltin. Ayrıca Sonar ekranının fotoğrafını atabilir misiniz?

Hayır dediyseniz sıfırlamanıza gerek yok. Onun haricinde kulaklığın yanındaki ses tuşundan sesi yükseltmediyseniz onu yükseltin. Ayrıca Sonar ekranının fotoğrafını atabilir misiniz?

Evet, hayir demistim. Yanindaki ses tekerlegi de son ayarda. Sonar ekrani da su sekilde;

Sonar'da her sey olmasi gerektigi ayarda.
Sesi yukseltebilmek icin Volume Boost ve Smart Volume'u acmak zorunda kaldim.

Screenshot_313.png

Evet, hayir demistim. Yanindaki ses tekerlegi de son ayarda. Sonar ekrani da su sekilde;

Sonar'da her sey olmasi gerektigi ayarda.
Sesi yukseltebilmek icin Volume Boost ve Smart Volume'u acmak zorunda kaldim.

Eki Görüntüle 2062426
Sonar derken Mixer kısmından bahsetmiştim. Orada ki ses yüzdeleri kaçta duruyor? Ek olarak Dac kısmında 96 kHz/24 bit değerini alıyor musunuz? Bende herhangi bir sorun yok, hatta yüksek ses rahatsız ettiği için kısmak durumunda kalıyorum. Muhtemelen sizde ki ayarlardan kaynaklı durum

Sonar derken Mixer kısmından bahsetmiştim. Orada ki ses yüzdeleri kaçta duruyor?
Screenshot_314.png

Mixer kismi da ustteki gibi.

Ek olarak Dac kısmında 96 kHz/24 bit değerini alıyor musunuz? Bende herhangi bir sorun yok, hatta yüksek ses rahatsız ettiği için kısmak durumunda kalıyorum. Muhtemelen sizde ki ayarlardan kaynaklı durum

Evet, 96 kHz/24 bit degeri ile kullaniyorum.
Dedigim gibi ses denetim masasinda kulaklik ozelliklerinde desibel ayari var ancak hicbir sekilde yerinden oynamiyor.

@pisuscosplay anladım dostum. Ayarlarımız sanırım aynı ve bende ses açısından bir problem gözükmüyor. Maalesef daha fazla bilgim yok. Kontrol etmemi istediğin bir ayar vs varsa kontrol edip dönüş yapabilirim.

Bassli bir muzik dinlerken nasil hissediyorsun? Kulaklik kulaginda patliyor mu yoksa normal bir his mi olusturuyor?

@pisuscosplay denediğiniz herhangi bir parçayı söyleyin deneyim hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Guzel bassi olan phonk bir muzik, hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı