. Guzel bassi olan phonk bir muzik, hocam.
Kombinasyon bu şekilde. Göreceli de olabilir fakat bu ayarlarda beni rahatsız edecek kadar yüksek ses var. (Sonar: Deep Bass, GameDac: -13)
. Guzel bassi olan phonk bir muzik, hocam.
Eki Görüntüle 2062923
Kombinasyon bu şekilde. Göreceli de olabilir fakat bu ayarlarda beni rahatsız edecek kadar yüksek ses var. (Sonar: Deep Bass, GameDac: -13)
@pisuscosplay Ben de ürünü beğendiğimden ana bilgisayarımda kullanmak için iki gün önce indirimden Wireless modelini de aldım. Belli aralıklarla yüksek sesle müzik dinlerken "çıt/pıt" tarzı bir ses geliyor. Ona çözüm aramaktayım.
Her iki sorun da çok can sıkıcı. Umarım bir çözüm buluruz.Guncelleme: Hicbir sekilde fark etmedi. Ses hala zayif cikiyor. Anlayamadim.
O tarzda yurtdisinda acilan birkac konu gormustum. Sanirim, wireless oldugundan kaynaklaniyor.
Her iki sorun da çok can sıkıcı. Umarım bir çözüm buluruz.
Siz sesin düşük olduğunu söylerken kıyasladığınız bir ürün var mı?
Çözmenize sevindim, donanımsal bir sorun olmadığına daha çok sevindim. Güle güle kullanın, tekrar hayırlı olsun. Ayrıca teşekkür ederim.www
Hocam, ben sorunun kaynagini buldum ve su anda cozmus bulunmaktayim. GameDac'in yan tarafinda kulakligin giris yeri varmis. Ben onu gormemistim ve arka taraftaki Line Out girisine takmistim. Kulakligin girisine taktigimda sorunu cozdum. Dediginiz gibi -13 desibelde bile ses cok fazla.
Sizin icin sorunun cozumune bakacagim, bir sey bulursam buradan haber ederim.
Çözmenize sevindim, donanımsal bir sorun olmadığına daha çok sevindim. Güle güle kullanın, tekrar hayırlı olsun. Ayrıca teşekkür ederim.
Ben de benzer bir indirimde ülkemizin şartlarına göre çok iyi bir fiyata Wireless modelini aldım. Şu anda iade konusunda sizinle aynı endişeyi yaşıyorum.Ben de en basta donanimsal bir sikinti gibi dusundum. Amazon uzerinde urunden 8 adet kalmisti ve 1 gun icerisinde bitmis. Cok uzulmustum ancak su anda asiri derece icim rahatladi.
@pisuscosplay kesilme veya cızırtı gibi değil. Saliselik bir "çıt" sesi geliyor. Sizde olur mu bilmiyorum ama oluyorsa şöyle anlatabilirim: Ses karıştırıcısında Sonar Game seçili ise ses çubuğunu örneğin bir 10'a bir 80'e sürerek değil de tıklayarak değiştirdiğinizde bir "çıt" sesi duyacaksanız. Aynı ses müzik dinlerken veya film vs izlerken de belli aralıklarla geliyor.
Ben de benzer bir indirimde ülkemizin şartlarına göre çok iyi bir fiyata Wireless modelini aldım. Şu anda iade konusunda sizinle aynı endişeyi yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.