Steelseries Arctis 3'e Alternatif Öneriler

Zübeyir

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
122
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Arctis 3'e 400 TL vermeyi göze aldım. Yorumları okudum, hoşuma gitti. Kafa bantlı bir kulaklık istiyordum zaten. Mikrofonu orta veya iyi olan ve en fazla 400-450 TL bandında olan (daha ucuz daha iyi tabii ki) alternatif öneriniz var mı yoksa Arctis 3 iyi midir? Rampage RW66 ve RW1'e de baktım bu arada. MediaMarkt'ta denedim hatta, gayet rahatlar.
 
Black friday'de 325 TL'ye Arctics 3 aldım, oyun performansını hiç beğenmeyip sattım. Kullanmış olduğum telefon kulaklığı bile daha iyi geldi bana. 2019 modellerde kendi programı kullanılmıyor birde.
 
Yapma ya :/ Beğenmediğin yanlarını açar mısın biraz? Konfor, mikrofon, 7.1 ses gibi özelliklerini değerlendirebilir misin acaba.
 
Rahatlıkta sorun yok, kulaklık kafanda yokmuş gibi.
Mikrofon olarak ta bir sıkıntısını görmedim.
Ama dediğim gibi ses olarak beni tatmin etmedi, telefon kulaklığından daha tok ses alıyorum o derece.
7.1 hiç açıp denemedim.

Aldamdan önce araştırmıştım, çok iyi yorumlar ve bir okadar kötü yorumları da vardı, ben o kötü yorumlar tarafında geçtim diyebilirim :)
 
Sizin düşüncelerinizi göz önüne alarak bu kulaklıktan vazgeçtim. Rampage SN-RW1 satın aldım. Kullanmaya başladım. Ses kalitesi benim için gayet iyi. Surround Sound sistemi de güzel çalışıyor. İlk izlenimim iyi. Akşam da mikrofonunu deneyeceğim bakalım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı