SteelSeries Arctis 5 2019 Edition vs Logitech artemis g633 vs Kingston HyperX Cloud 2

kutlaytemel

Decapat
SteelSeries Arctis 5 2019 Edition.
Logitech artemis g633.
Kingston HyperX Cloud 2.

3'ü arasında hangisini tercih etmeliyim?

Biraz daha üstüne ekleyip.
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 1500TL civarında satılıyor parasına değer mi?

Arctis 5 için mikrofonla ilgili sorunu var deniliyor.
Logitech için ise ağır ve terletme var deniliyor.
Cloud 2 ise eskidi artık deniliyor.
Arctis 7 içinde fiyat düşündürücü.

Son düzenleme:
Tavsiyenisi göz önünde bulundurup inceleceğim.

Alpha s modeli mi? Pro mu? Eğer proysa çok pahalı :)
Ben uğraşırım bir sürü ses ayarı yaparım, kulaklığı kendi zevkime göre düzenlerim diyorsanız Alpha S ama tak kullan yapayım, rahat olayım diyorsanız düz Alpha alsanız da olur, aralarındaki tek fark ses ayarlama opsiyonları.

Ben uğraşırım bir sürü ses ayarı yaparım, kulaklığı kendi zevkime göre düzenlerim diyorsanız Alpha s ama tak kullan yapayım, rahat olayım diyorsanız düz Alpha alsanız da olur, aralarındaki tek fark ses ayarlama opsiyonları.

Benim için rahatlık ve oyun için ses. Rampage kulaklık kullanıyorum belli bir süre sonra kulak acıması üstüne ağır bir de. O kadar ayar fazla bana :)

Arctis 5'i iade etmiş biri olarak söylüyorum MH752 al. O fiyat bandında en iyi kulaklıklardan biridir. Rahatlık olaraksa Arctis 5'ten çok daha rahat olduğunu söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı