SteelSeries Arctis 5 2019 vs Cooler Master MH751

Hocam kulaklıklarda genel olarak çaprazdan gelen sesler de duyuluyor mu? Varsa da gerekli mi değil mi orası ayrı konu. :)
Tamamdır gelince deneyip yazarım.N11 den aldım bayadır bakıyordum kulaklık gsp300 almıştım kafama uymadı iade ettim 3-4 aydır kulak içi kulaklık ile oynuyordum baktım 11.11 de indirime girmedi 60 tl kupon vardı yeter artık diyip aldım :D
Geldi mi ürününüz hocam yoksa kargo yoğunluğundan size ulaşmadı mı?

Son düzenleme:
Dün saat kaçta siparişi geçmiştiniz? Kargolar epey yoğun hocam. Telefon kablosu sipariş etmiştim, akşam şubeye gidip kendim aldım,çalışan epey sipariş, yoğunluk var demişti.
Kargom geldi ilk izlenimlerim kutusu sanki 1000 tl lik kulaklık havası veriyor. Şuanlık sadece telefondan denedim ama gerçekten rahat bi kulaklık kafam büyük biraz gsp 300 küçük gelmişti bunun en büyük hali baya büyük geliyor.Telefonda sonynin extra bass kulaklığını kullanıyorum o yüzden mi bilmiyorum bass bi tık az geldi ama çok basslı sevmiyorsanız tatmin eder diye tahmin ediyorum.Ses seviyesi baya iyi müzik kulaklığımdan bile fazla veriyo olabilir.Ses izalazyonuda baya iyi benim hoşuma gitti kulaklık.Mikrofonu ve oyun performansını akşam eve gittiğimde deniyeceğim tekrar yazarım.

Kargom geldi ilk izlenimlerim kutusu sanki 1000 tl lik kulaklık havası veriyor. Şuanlık sadece telefondan denedim ama gerçekten rahat bi kulaklık kafam büyük biraz gsp 300 küçük gelmişti bunun en büyük hali baya büyük geliyor.Telefonda sonynin extra bass kulaklığını kullanıyorum o yüzden mi bilmiyorum bass bi tık az geldi ama çok basslı sevmiyorsanız tatmin eder diye tahmin ediyorum.Ses seviyesi baya iyi müzik kulaklığımdan bile fazla veriyo olabilir.Ses izalazyonuda baya iyi benim hoşuma gitti kulaklık.Mikrofonu ve oyun performansını akşam eve gittiğimde deniyeceğim tekrar yazarım.
İzlenimler için teşekkürler hocam. Çok basslı sevmem. Genel olarak iyi olmasına sevindim. Kutusu videolarda premium duruyordu dediğiniz gibi. Oyun kalitesini merak ediyorum. :) Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Biraz daha denemeye zamanınız oldu mu hocam?

Son düzenleme:
Hiçbir şekilde açmıyorum. Stereo olarak ses kasmak daha kolay. Ses kasma konusunda mükemmel ama onu söyleyeyim. Çünkü tizler konusunda başarılı bir kulaklık her ne kadar bassları az olsa da oyun için zaten tiz daha çok önemli. Kraken v2, Cloud 2, Kraken V1 kullandım, ses kasma konusunda en başarılı olan Arctis 5 geldi bana göre. Bu arada MH751 aynı zamanda bu kulaklığın mikrofon eklenmiş hali:

Eki Görüntüle 458608

Hocam müzik dinlemeyi de seviyorum. Sence Cloud 2 mi Arctis 5 2019 mu?

Arctis 5 ile Chatmix güzel icat. Özellikle Discord ile oynuyorsanız zaman zaman oyun sesini yada sohbet sesini kısıp açabilmek çok iyi oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı