SteelSeries Arctis 5 mi Arctis 1 mi?

egesskeetit

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Kulaklık arayışı içindeyim fakat kafam çok karışıyor, Arctis 5 daha yeni bir model, aydınlatması var ve fiyatı Arctis 1 Wireless'tan az bir miktar daha ucuz fakat kablolu ve bazı baktığım sitelerde Arctis 1 Wireless'ın daha yüksek puanlar aldığını görüyorum. Arctis 1'de hem Wireless hem kablolu özelliği bulunmakta. Kafam gerçekten acayip karışmış durumda, konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum. Müzik dinliyorum, yayın yapıyorum ve FPS oyunları oynuyorum, harici bir mikrofonum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aralarına ne kadar fark olursa olsun kablosuz olanını alırdım. SteelSeries bu sonuçta. Kalkıp da marketlerdeki 10 liralık kulaklar gibi ses verecek değiller. Temiz bir ses versin, bana yeter. Kablolardan bıktım ben şahsen artık. Kaldı ki aralarında dağlar kadar fark olacağını düşünmüyorum.

Ben aralarına ne kadar fark olursa olsun kablosuz olanını alırdım. SteelSeries bu sonuçta. Kalkıp da marketlerdeki 10 liralık kulaklar gibi ses verecek değiller. Temiz bir ses versin, bana yeter. Kablolardan bıktım ben şahsen artık. Kaldı ki aralarında dağlar kadar fark olacağını düşünmüyorum.

Haklısın teşekkür ederim benim de aklımda o vardı

Hocam uzun süreden sonra tekrar açtım konuyu hangisini aldınız acaba bende kararsızım da aslında bende arcits 5 var ama Wireless'e geçmek istiyorum alınır mı?

Hocam selam, 2 yıl civarı oldu herhalde kullanıyorum Arctis 5'i. Ben Arctis 1 Wireless alacaktım fakat güzel bir indirime denk gelmiştim zamanında o yüzden 5 tercih ettim. Arctis 1 Wireless'ı da bir süre deneyimledim, şu an fiyatlardan çok haberdar değilim fakat alabiliyorsan Wireless al kesinlikle. Çok büyük rahatlık.

Hocam selam, 2 yıl civarı oldu herhalde kullanıyorum Arctis 5'i. Ben Arctis 1 Wireless alacaktım fakat güzel bir indirime denk gelmiştim zamanında o yüzden 5 tercih ettim. Arctis 1 Wireless'ı da bir süre deneyimledim, şu an fiyatlardan çok haberdar değilim fakat alabiliyorsan Wireless al kesinlikle. Çok büyük rahatlık.

Hocam bende 4 yıldır kullanıyorum Arctis 5 ama Arctis 1 almaya değer mi Wireless için.

Hocam bende 4 yıldır kullanıyorum Arctis 5 ama Arctis 1 almaya değer mi Wireless için.

Tamamen keyfine kalmış bir tercih. Ses ve mikrofon kısmında belirgin farklar yok, RGB olayı bence gereksiz zaten kulaklıkta. Sana şöyle söyleyeyim ben 2 3 oda ötedeyken bile kopma hiç olmuyordu, inanılmaz özgürlük sağlıyor yani hiç çıkarmak zorunda kalmıyorsun. Arctis 5'in tek sevdiğim yanı aşırı rahat oluşu, onun dışında şu an ben olsam 1 Wireless tercih ederdim.

Tamamen keyfine kalmış bir tercih. Ses ve mikrofon kısmında belirgin farklar yok, RGB olayı bence gereksiz zaten kulaklıkta. Sana şöyle söyleyeyim ben 2 3 oda ötedeyken bile kopma hiç olmuyordu, inanılmaz özgürlük sağlıyor yani hiç çıkarmak zorunda kalmıyorsun. Arctis 5'in tek sevdiğim yanı aşırı rahat oluşu, onun dışında şu an ben olsam 1 Wireless tercih ederdim.

Hocam konfor anlamında ciddi bir fark var mı ona göre geçeceğim bir de 7.1 var mı Arctis 7 de.

Hocam konfor anlamında ciddi bir fark var mı ona göre geçeceğim bir de 7.1 var mı Arctis 7 de.

Hocam kafanız benimki gibi büyükse hafif sıkma durumu yaşayabilirsiniz onun dışında normal boyutta yani, Arctis 7 nereden olaya girdi onu anlamadım fakat 7.1 bu bütçe bandında hikayeden ibaret. 7.1'i o kadar önemsemeyin çoğu Virtual oluyor sesi çok bulandırıyor. 3000 TL fiyat bandına alınabilecek en kaliteli ürün Arctis 1 Wireless olduğunu düşünüyorum kısa araştırmam sonucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı