SteelSeries Arctis 5 mi yoksa SteelSeries Arctis 7 mi?

Ben Arctis 5 ve 7 ikisini de kullandım ve ikisinden de memnum kalmıştım. Bazen de olsa SteelSeries GG uygulamasında yaptığım ayarlar kulaklığa etki etmiyordu ve 7.1 açıkken kulaklıktaki ses açma kısma tuşuyla sesi değiştirince biraz cızırtı yapmaya başlıyordu. Sanırım sürücüler veya SteelSeries GG programı ile ilgiliydi sürücüleri ve SteelSeries GG uygulamasını silip yeniden kurduktan sonra düzeldi. Yaşadığım tek sorun sanırım buydu. Kablosuz olduğu için Arctis 7'yi tercih ederdim. Her iki kulaklığımda ses kalitesinden memnundum.

Piyasada yok bir de ben oyun için bir kulaklık arıyorum bana 10000 TL kulaklık önerdiğini söyleme sakın :d
Yaklaşık olarak Arctics 7 fiyatlarında bu kulaklık ve ses kalitesi olarak muazzam ama tabi oyuncu kulaklığı değil. Ama yine de ses kalitesi aşırı sağlamdır.

E piyasada yok bir de ben oyun için bir kulaklık arıyorum bana 10000 TL kulaklık önerdiğini söyleme sakın :d
Hocam bu tarz kulaklıklar ömürlük. Gaming kulaklıklar Closed back kulaklıklar oluyor.
bkz. open back vs closed back

Open back alırsan sesi dışarı verir ama ses çevreye yayılacağı için adamların sana uzaklıklarını anlayacaksın. Çoğu gamer closed back kullandığı için adım sesleri yakın mı uzak mı tam kestiremez.

Bu tarz kulaklığı al 40 yıl kullan. Low ve Mid basları çok iyi. Oyunda inceden gelen kuş seslerini bile güzel tonda duymak istiyorsan tabi.

Paran yoksa bilemem tabi

Brom bassların mükemmel olmasını beklemiyorum baktığımda basslar düşük kalıyor dendiği için ortalama olsa da olur.

Dostum sen bana bu kulaklığın stokta olduğu bir siteyi atar mısın lütfen.

Bu markanın şu aşağıdaki kablo türünü kullanan modelleri tercih etmezdim.

Bu versiyon Type-C kullanıyor.

Dostum sen bana bu kulaklığın stokta olduğu bir siteyi atar mısın lütfen.

Hadi Ho

Dandik 200 300 liralık sürücü kullanan kulaklıklara 2bin 3bin vermeyin. Kulaklığı kulaklık yapan firmalardan alın Senheisser vs.

Yani şu an siz bana Arctis 3 - 5 ve 7'nin kötü olduğunu söylüyorsunuz ama anlamadım biriniz diyor ki Arctis 9 alabilirsin diğeriniz open back al diyor bunun dışında Razer öneren bile var ki benim tek isteğim mikrofon ve motoru Arctis'in fiyasko çıkmasın o bana yeterli ki Razer öneren arkadaş içi rahat olsun zaten mouse ve klavyem Razer markaları ve Razer motorunun sorunsuz çalıştığını tabii ki biliyorum ama bir değişiklik yapıp SteelSeries artık Wireless olsun olmasın almak istedim ancak anlamasam da anlasam da Technopat böyle bir yer herkes kötü olan bir markaya çok değişik sitelerden çok değişik markalar atıyorlar ve ben anlamıyorum alışılmış marka olarak dediğim gibi bir gördüğüm Razer var şimdi soru şuna kayıyor ben Arctis 9 mu alayım yoksa alma boş ver derseniz başka bir kulaklığamı kayayım?

Hocam bu kulaklığı nasıl kullanacak ses kartı olmadan? Vasat ses ile.
@zRex Cloud Alpha Wireless ya da Arctis 7 Plus Wireless alabilirsin. Ses kalitesi için Alpha. Arctis alırsan Bass için Steelseries Sonar'dan arttırma yaparsın ancak öyle biraz tatmin debilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…