SteelSeries Arctis 5 mi yoksa SteelSeries Arctis 7 mi?

Hocam bu kulaklığı nasıl kullanacak ses kartı olmadan? Vasat ses ile.
@zRex Cloud Alpha Wireless ya da Arctis 7 Plus Wireless alabilirsin. Ses kalitesi için Alpha. Arctis alırsan Bass için Steelseries Sonar'dan arttırma yaparsın ancak öyle biraz tatmin debilir.
Hocam 48 ohm kulaklığı çok rahat besler anakartlar. Ağababaları gibi 200-300 ohm değiller. Bu da onu cazip kılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyerdynamic Tygr 300 R Gaming Stereo Kulaklık Bu da önerilenler arasında

Son düzenleme:
Hocam hala aktifseniz bir sorum var SteelSeries almaktan vazgeçtim Logitech G335'te sıkıntı var mı?

Ben kısık buluyorum logi kulaklıkları, hyperx cloud flight S çok güzeldi onu önerebilirim

Ben kısık buluyorum logi kulaklıkları, HyperX Cloud Flight s çok güzeldi onu önerebilirim.

Bende HyperX sevmiyorum kanka be.

Bir de gözünü seveyim ne yaptın kulaklık 8000 TL başta belirttim abartmayın diye 10000 TL kulaklık alamam diye.

Kanka benim klavye 9 bin lira mouse 4 binlira bu tarz ürünler Premium olunca tadi cikiyor :D

Paran olunca demek istedin sanırım.

Ben sadece kulaklığımı değil değiştirecek ve alacak çok ürün var bana bir koltuk lazım, güzel bir kulaklık lazım, bir de üstüne biraz para ile direksiyon seti alacağım ki o da Logitech olmayacak ondan senin gibi çok para harcamamam lazım.

Paran olunca demek istedin sanırım.

Ben sadece kulaklığımı değil değiştirecek ve alacak çok ürün var bana bir koltuk lazım, güzel bir kulaklık lazım, bir de üstüne biraz para ile direksiyon seti alacağım ki o da Logitech olmayacak ondan senin gibi çok para harcamamam lazım.
Ayıp olurmu bilmiyorum ama benim ki gibi bi sistem istiyorsun anladığım kadarıyla. T300 RS Alcantra edition

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-04-29 saat 14.33.13.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-04-29 saat 14.33.13.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 50
Ayıp olur mu bilmiyorum ama benimki gibi bir sistem istiyorsun anladığım kadarıyla. T300 RS alcantra Edition.

Fırsat yakalanırsa evet onun dışında hayır :( bir de hayır ayıp olmaz 2 tane monitörün olması dışında sistemini kıskanmadım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı