SteelSeries Arctis 5 nasıldır?

İkiside aynı ürün . Satıcılardan biri gereksiz pahalıya satıyor sadece. kullanıp beğendiğim bir ürün tavsiye ederim lakin ben aldığımda 500 TL idi belki bu fiyat bandında daha güçlü alternatifleri vardır bilen arkadaşlar yardımcı olacaktir
 
İkisi de aynı biri 2019 için özel üretilmiş fakat donanımsal ve teknoloji anlamında hiçbir farkı yok sadece 2. satıcı aynı site üzerinden daha pahalıya satıyor.
 
ses olarak çok şey beklemeyinden kastettiğiniz nedir
Yani bu fiyata daha iyi sesler veren kulaklıklar var. Arctis serisi dediğim gibi daha çok konfor odaklı. Bence bu serinin fiyatını hak eden tek modeli Arctis Pro. Onun dışında kendi fiyatlarında daha yüksek performans veren ürünler bulunmakta.
 
Arctis 3 kullanıyorum, zaten 3 aşağı 5 yukarı aynılar ses kalitesi haricinde. G230'dan sonra bu kadar rahat bir kulaklık kullanmadım. Aşırı rahat, saatlerde kullanıyorum hiç ağrı yapmıyor. Ses kalitesi de güzel. Ayrıca Arctis 5 DTS Surround kullanıyor, onda kalite ne kadar iyidir çok merak ediyorum.
 
Arctis 5 2019 edition aldım birkaç gün önce. Hiç memnun değilim, sağ kulaktan daha fazla ses geliyor (denge v.s her türlü ayarı araştırdım baktım), dip cızırtı sesi var bir şeyi dinlerken veya birisi konuşurken çok rahatsız etti beni. Şahsen bin yüz altmış üç liraya aldığım bir kulaklığın bu kadar çok eksisini görmek üzüyor büyük ihtimalle iade edeceğim ama başka bir bilgisayara takıp test edeceğim yarın. (Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı