SteelSeries Arctis 5 vs Arctis 3

Hangi kulaklığın testi? Dediniz ya mikrofonu nasıldır diye.

Arkadaş Arctis 3 kullanıyorum yazmış. Ona ithafen dedim.
Hangi kulaklığın testi? dediniz ya mikrofonu nasıldır diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arctis 3'ü buradan görebilirsiniz mikrofonunu.

Versus'ta mikrofon olarak Arctis 1 ikisini de solluyor. :D

Mikrofonu nasıl acaba, rica etsem ses kaydı veya discord üzerinden duyma şansım var mı?
Mikrofonu bir oyuncu kulaklığına göre başarılı. Şu anda müsait değilim fakat attığım inceleme videosunda mikrofon testi var. Dakika 6.46.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hangi kulaklığın testi? dediniz ya mikrofonu nasıldır diye.
Arctis 3'ü buradan görebilirsiniz mikrofonunu.

Bu 2019 Edition değil arasında fark var mı acaba?

Artics 5 de 7.1 gerçek değil hocam sanal kullanıyor. Maalesef günümüzde gerçek 7.1 kulaklıklar çok daha pahalı. HyperX Cloud 2 de önerebilirim. 7.1 i çok başarılı değil fakat normal sesi ve mikrofonu oldukça başarılı.

Arctis 3'ün aktif kullanicisiyim memnunum 300TL'ye almıştım verdiğim paraya göre gayet iyi. Lakin Arctis 5 almayı düşünüyorum. Arctis 5'in artıları kulak pedleri deri, kendi kablosunda ses kartlı ve USB bağlantılı, RGB, ve son olarak da dolby 7.1 sanal Surround destekliyor. Arctis 3 Windows sonic 7.1 sanal Surround açıkçası pek verimli değil. Bir arkadaş Arctis 5'in gerçek 7.1 olduğunu yazmış öyle bir şey yok. İkisi de sanal 7.1.

Artics 5 de 7.1 gerçek değil hocam sanal kullanıyor. Maalesef günümüzde gerçek 7.1 kulaklıklar çok daha pahalı. HyperX Cloud 2 de önerebilirim. 7.1 i çok başarılı değil fakat normal sesi ve mikrofonu oldukça başarılı.
HyperX fazla gaming kulaklığı tasarımına sahip tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Arctis 3'ün aktif kullanicisiyim memnunum 300TL'ye almıştım verdiğim paraya göre gayet iyi. Lakin Arctis 5 almayı düşünüyorum. Arctis 5'in artıları kulak pedleri deri, kendi kablosunda ses kartlı ve USB bağlantılı, RGB, ve son olarak da dolby 7.1 sanal Surround destekliyor. Arctis 3 Windows sonic 7.1 sanal Surround açıkçası pek verimli değil. Bir arkadaş Arctis 5'in gerçek 7.1 olduğunu yazmış öyle bir şey yok. İkisi de sanal 7.1.
Teşekkürler, mikrofondan memnun musun abi?

HyperX fazla Gaming kulaklığı tasarımına sahip tercih edeceğimi düşünmüyorum.

Teşekkürler, mikrofondan memnun musun abi?

Mikrofonu fena değil gayet yeterli herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım lakin genelde oyun oynarken kameramin mikrofonunu kullanıyorum ama Arctis 3'ün mikrofonunun kalitesiyle alakalı değil kamera mikrofonu daha kullanışlı oluyor benim icin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı