Çözüldü SteelSeries Arctis 7+ sesler boğuk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

392535

Hectopat
Yeni bir SteelSeries Arctis 7+ kulaklık aldım ve CS:GO'da seslerin oldukça boğuk olduğunu gördüm. Yazılım üzerinden CS:GO profilini seçmeme rağmen aynı sorunu yaşıyorum. 7.1'in açık olabileceğini düşündüm ve kapatmaya çalışıyorum. Fakat nereden kapatacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mesela biri bomba atıyor önüne attığı halde veya sağına attığı halde arkana düşmüş gibi oluyor değil mi? Adam yanında yürüyor ama sanki çok arkada bir yerde yürüyor gibi.

Ona dikkat etmedim ama sesler bayağı boğuk ve baslı geliyordu.

Çözüm olarak da sonar yazılımını kapatıp direkt Engine üzerinden ekteki Custom equalizer yaparak çözdüm. Galiba bu modelde sonar yazılımı sağlıklı çalışmıyor. Ayrıca kulaklığın default ayarları baslı olarak geliyor.
Yeni bir SteelSeries Arctis 7+ kulaklık aldım ve CS:GO'da seslerin oldukça boğuk olduğunu gördüm. Yazılım üzerinden CS:GO profilini seçmeme rağmen aynı sorunu yaşıyorum. 7.1'in açık olabileceğini düşündüm ve kapatmaya çalışıyorum. Fakat nereden kapatacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Ürüne sahip değilim fakat yazılımının ekran görüntüsünü paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    189,9 KB · Görüntüleme: 238
İlk denediğimde "sonar" ile birlikte denemiştim zaten. Onu kapatınca sesler düzeliyor. fakat sonar içinde bu 7.1 özelliğini nasıl kapatacağımı anlamadım, zaten kapalı gözüküyor. 7.1 i kapatmanın başka yolu yok mudur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    132,3 KB · Görüntüleme: 226
Steelseries yazılımının ayarlar kısmından sonar programını kapatıp denediğimde oyun sesleri bariz şekilde değişiyor ama hocam. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Veya bu modeli kullanan biri yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    69,6 KB · Görüntüleme: 209
Steelseries yazılımının ayarlar kısmından sonar programını kapatıp denediğimde oyun sesleri bariz şekilde değişiyor ama hocam. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Veya bu modeli kullanan biri yardımcı olabilir mi?

Bunun sebebi şudur diye düşünüyorum, CS:GO EQ'su aktif diye. Programı kapattığınızda devre dışı kalmasından ötürü tekrardan ekolayzersiz ses profilini duyuyorsunuz.

Asıl zaten oyuna özel profil seçtiğinizde o şekilde olur. Bir de ekolayzır ayarı yapmanız lazım tabii. Ben kullanmadığım için bilmiyorum internetten veya kendiniz yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı