Çözüldü SteelSeries Arctis 7+ sesler boğuk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

392535

Hectopat
Yeni bir SteelSeries Arctis 7+ kulaklık aldım ve CS:GO'da seslerin oldukça boğuk olduğunu gördüm. Yazılım üzerinden CS:GO profilini seçmeme rağmen aynı sorunu yaşıyorum. 7.1'in açık olabileceğini düşündüm ve kapatmaya çalışıyorum. Fakat nereden kapatacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mesela biri bomba atıyor önüne attığı halde veya sağına attığı halde arkana düşmüş gibi oluyor değil mi? Adam yanında yürüyor ama sanki çok arkada bir yerde yürüyor gibi.

Ona dikkat etmedim ama sesler bayağı boğuk ve baslı geliyordu.

Çözüm olarak da sonar yazılımını kapatıp direkt Engine üzerinden ekteki Custom equalizer yaparak çözdüm. Galiba bu modelde sonar yazılımı sağlıklı çalışmıyor. Ayrıca kulaklığın default ayarları baslı olarak geliyor.
Mesela biri bomba atıyor önüne attığı halde veya sağına attığı halde arkana düşmüş gibi oluyor değil mi? adam yanında yürüyor ama sanki çok arkada bir yerde yürüyor gibi

Mesela biri bomba atıyor önüne attığı halde veya sağına attığı halde arkana düşmüş gibi oluyor değil mi? Adam yanında yürüyor ama sanki çok arkada bir yerde yürüyor gibi.

Çözüm olarak da sonar yazılımını kapatıp direkt Engine üzerinden ekteki Custom equalizer yaparak çözdüm. Galiba bu modelde sonar yazılımı sağlıklı çalışmıyor. Ayrıca kulaklığın default ayarları baslı olarak geliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sadece boğuk ses sorunuysa onun 7.1le ilgisi yok ,kutudan çıkışta gelen ses profili berbat sebebi o ,sonar ben hiç açmıyorum sonarı işin içine katarsak iyice karışıyor . Nova 7de tam tersi bas hiç yok geldiğinde ama ses boğuk

Technopat Haberler

Geri
Yukarı