SteelSeries Arctis 7+ vs Arctis Nova 5

Eness007

Hectopat
Daha fazla  
Daha henüz birkaç saat önce Nova 5 alınır mı diye konu oluşturdum ancak çok arada kaldığım iki model var.
Arctis 7+ Wireless.
Arctis Nova 5 Wireless.
Hangisi tercih edilmeli ve neden?
Artı eksi yönlerini yazarsaniz sevinirim.

Ses ve yapı kalitesinden dolayı 7+ daha mantıklı geliyor. Birebir aynı olmayabilir ama Arctis 7(2019) modelini kullanıyorum, Nova 5'i denediğimde aynı oranda tatmin etmemişti sesi.

EQ yüzünden olabilir mi? Bende 7+ kullanıyorum fakat genel olarak Nova 5 öneriliyor ve daha güncel.

Hiç EQ olmadan kullanıyorum, denediğim Nova 5'te öyleydi. Tabii dediğim gibi benimki 2019 olan, 7+ modeline göre daha iyi veya daha kötüdür bilemem.

Zaten bu kulaklıkların asıl performansı EQ yaparsan çıkıyor, stok ayarları bence iğrenç. Şahsen tercihim güncel olması, batarya mevzusu, Bluetooth ve çift bağlantı, mikrofon kalitesi vs. Nova 5 derdim.

Zaten bu kulaklıkların asıl performansı EQ yaparsan çıkıyor, stok ayarları bence iğrenç. Şahsen tercihim güncel olması, batarya mevzusu, Bluetooth ve çift bağlantı, mikrofon kalitesi vs. Nova 5 derdim.
Uğraşmayı hiç sevmiyorum hocam, stok halde de tatmin ettiği için hiç kurcalamadım. Bu arada Nova 5'te tercih edilebilir, bana Arctis 7 kadar hoş gelmese de kötü bir sesi yok kesinlikle. Sadece full plastik olmasından dolayı biraz olumsuz bakıyorum ki bu çok da önemli olmayabilir dikkatli kullanan için.

Uğraşmayı hiç sevmiyorum hocam, stok halde de tatmin ettiği için hiç kurcalamadım. Bu arada Nova 5'te tercih edilebilir, bana Arctis 7 kadar hoş gelmese de kötü bir sesi yok kesinlikle. Sadece full plastik olmasından dolayı biraz olumsuz bakıyorum ki bu çok da önemli olmayabilir dikkatli kullanan için.

Sana tavsiyem bir ara EQ yap farkı anlayacaksın gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı