SteelSeries Arctis 7 Wireless 2019 vs Arctis 1 Wireless

TahaArda

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bu iki kulaklık arasında kaldım açıkcası, hangisi daha iyi ses kalitesi verir veya hangisi daha kalitelidir (her açıdan) tam olarak emin değilim. Sanırsam Arctis 1, Arctis 7'nin ses sürücülerine sahipti. Açıkcası kablosuz bir kulaklık istiyorum, çünkü kablolulardan çok çektim birazda kablosuz deneyimi yaşamak istiyorum. Kulaklık için en fazla 1500 liraya kadar bütçem var. Ben müzik dinlerim (öyle fazla fazla basslı müzikler değil.) oyun oynarım film izlerim ama kulaklık alacaksam müzik kalitesi kötü ise o da beni m için sıkıntı yaratabilir. Tabiki bu oyuncu kulaklığı fakat müzik kaliteside iyi olursa benim için iyidir. Sizce hangisini tercih etmeliyim, hangisi daha kalitelidir ve kullanışlıdır? Arctis çok hoşuma gitti ama farklı kulaklık öneriniz varsa belirtebilirsiniz.

Arctis 1'de 7 sürücüleri olduğu doğru ikisi arasında kalsam Wireless alırdım ama müzik açısından da verim almak istiyorsan Corsa'in HS70 Wireless tercih edebilirsin. Oyun ve kullanım kısmında ikisi birbirinin muadili şu an. Arctis 1 oyun açısından çok daha önde ama müzik ve film içinse HS 70 daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı