SteelSeries Arctis 7+ Wireless çalışmıyor

• Konuyu başlatan Squee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.373

Squee

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce aldığım SteelSeries Arctis 7+ Wireless bu sabah çalışıyordu fakat dışarıya çıkıp geri geldiğimde çalışmadığını fark ettim. Yazılımsal sıkıntıdır diye düşünüp driver kaldırıp indirdim fakat sonradan Power (güç) ışığının hiçbir şekilde yanmadığını fark ettim. Sorunu bilen daha önce başına gelen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 ay önce aldığım SteelSeries Arctis 7+ Wireless bu sabah çalışıyordu fakat dışarıya çıkıp geri geldiğimde çalışmadığını fark ettim. Yazılımsal sıkıntıdır diye düşünüp driver kaldırıp indirdim fakat sonradan Power (güç) ışığının hiçbir şekilde yanmadığını fark ettim. Sorunu bilen daha önce başına gelen var mı acaba?
Diğer usb

Denedim dostum ama maalesef güç ışığı bile yanmıyor AUX girişi ile sadece kulaklık kötü de olsa çalışıyor ama Wi-Fi ve normal USB-C girişi ile Power ışığı bile yanmıyor düşüncem bataryası bitmiş olabilir yönünde acaba başkasının başına gelmedi mi?
Konuyu bir defa daha aç kullanmadığım için fikrim yok dostum tam olarak.

Arkadaşlar bilen biri yardımcı olabilir mi?

Ürünümü garantiye yolladım sıfır ürün gönderdiler sürücüsü üzerinden güncellemesini yaptıktan sonra 2 dakika kadar çalıştı sonra yine aynı sorun ile karşılaştım ürün şu an çalışmıyor.

Arkadaşlar bilen biri yardımcı olabilir mi?

Ürünümü garantiye yolladım sıfır ürün gönderdiler sürücüsü üzerinden güncellemesini yaptıktan sonra 2 dakika kadar çalıştı sonra yine aynı sorun ile karşılaştım ürün şu an çalışmıyor.
1 Haftadır uğraşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı