SteelSeries Arctis 7X+ kulaklığı Type-C to USB kullanmak performans kaybına sebep olur mu?

fazilsdy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Xbox Series X için SteelSeries Arctis 7X+ aldım fakat şu soru beni çok rahatsız etti.

Xbox için tasarlanmış dese de içinden çıkan dongle USB C girişli, içinden çıkan dönüştürücü ile normal USB'ye dönüştürmek gerekiyor, performans kaybı olur mu? Keşke direkt bağlansaydı, masanın ortasında kablo olmuş oldu çok bozdu beni.

Ayrıca kulaklığa yazılım güncellemesi gerekli mı?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Performans kaybı olacağını sanmıyorum ya da soruyu anlamadım.

Performans kaybı olacağını sanmıyorum ya da soruyu anlamadım.
Kutudan çıkan uzatma kablosu var type c girişi normal Usb ye dönüştürüyor, ps 5 de type c var xbox series x de yok, yanı xbox için üretilen steelseries 7x+ ı kullansan bile dongle type c, bu yüzden dönüştürücü ile kullanman lazım, performans kaybı olur mu, aynı ses kalitesini alır mı, uzatma kablosu olmadan direkt type c dongle kalitesi gibi olur mu? Soru buydu

Merhaba, bilgisayarda ve telefonda yaklaşık 1 yıldır 7x+ kullanmaktayım. Dönem dönem direkt dongle ile ve uzatma kablosu eşliğinde kullandım kulaklığı. Ses kalitesi noktasında kesinlikle herhangi bir kayıp bulunmamakta. Gecikme konusunda herhangi bir problem yaşamadım. Not: Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.

Tahminimce bilgisayar telefon gibi birçok cihazda da kullanılabilirlik için tip c üretmişlerdir.

Görüntü kirliliği konusunda haklısınız, yapacak bir şey ne yazık ki yok.

Cevap için teşekkürler, bende yabancı kaynaklarda gördüğüm kadarıyla hiç performans kaybı olmuyor deniyor, type c olması benim de işime geliyor ama ps 5 de bu girişin olup series x de olmaması biraz bozdu beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…